Medimagazin logo

Doktora 'özür' pankartı! 'Saygısızlık ettik, özür dileriz'

Sosyal medyada bir hekim daha önce tatsızlık yaşadığı hastasının özür amacıyla astığı pankartı paylaştı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Doktora 'özür' pankartı! 'Saygısızlık ettik, özür dileriz'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Muş'ta bir hasta doktoruyla yaşadığı olayın ardından özür dilemek istedi. Farklı bir yönteme başvuran hastanın yaptırdığı pankartta, "Dr. Koray Topçu'ya saygısızlık ettik. Özür dileriz" ifadeleri yer aldı.

Olayı sosyal medya hesabından paylaşan doktor @koraytopcu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"5. günün şafağında Doğu’ya bakın… Değerli meslektaşlarıma; sürekli kötü haberlerin olduğu bir ortamda belki ufak bir umut ateşi olur bu, belki biraz sizleri gülümsetir. Geçen hafta tatsızlık yaşadığım bir hastamdan…"

 

 

 Toplum Sağlık Merkezi'nin bahçesine astılar

Olay 21 Aralık'ta yaşandı. Muayene olmak için Hasköy Toplum Sağlığı Merkezine giden hasta ve yakını, merkezde görevli Dr. Koray Topçu ile sözlü tartışma yaşadı.

Olayın ardından yaptığından pişman olan hasta ve yakını, bir gün sonra merkeze giderek Topçu'dan özür diledi, Toplum Sağlık Merkezi'nin bahçe duvarındaki korkuluklara da "Dr. Koray Topçu'ya saygısızlık ettik, özür dileriz" yazılı pankart astı.

Pankartı sosyal medya hesaplarından paylaşan Topçu, hasta ve yakınına teşekkür etti.

 

"Çok güzel bir jest olduğunu düşünüyorum"

Muş'a 13 yıl önce atanan 41 yaşındaki Topçu, gazetecilere, ilçe sakinleriyle her zaman güzel ilişkilerinin olduğunu, çok iyi dostluklar kurduğunu söyledi.

Zaman zaman tatsız olayların yaşanabildiğini belirten Topçu, şöyle konuştu:

"Geçen hafta bir hasta ve yakınıyla muayene sırasında küçük bir sözlü tartışma yaşamıştım. Sonrasında olay daha fazla büyümedi. Fakat ertesi gün gelerek, yaptıklarından dolayı pişman olduklarını söylediler ve benden özür dilediler. Sonrasında pankart hazırlayarak, Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astılar. Açıkçası sabah gördüğümde çok hoşuma gitmişti. Sağlıkta şiddetin çok fazla olduğu bu dönemlerde bunun çok güzel bir jest olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar da oldukça düşünceli davranmışlar. Sonrasında bizim olayımız tatlıya bağlandı. Kendi sosyal medya hesaplarımdan bu anın görüntüsünü paylaştım. Çevredeki insanlar, meslektaşlarım ve sağlık çalışanları güzel tepkiler verdi."

doktor
hekim
hasta
koray topcu
Yorum (4)
Yorumsuz
çikolata,şekerle,pankartla olacak değil. radikal çözüm olmalı. ben döveyim ,öldüreyim, moralini bozayım,meslekten nefret ettireyim şanım yürüsün. sonra çocuklara şekerle, bahçeye pankartla özürüm olsun. geçin bunları.
13
Cevapla
Hüsrev Aga
m.a.k kim adıni tam yazsin
11
Cevapla
jest
yorumsuzla aynı fikirdeyim. jestle çözülmez bu iş.döven,söven,cinayet işleyen bu tiplerin büyük bir kısmı bildiğin sosyopat,psikopat. yaptığından pişmanlık duymayan, iflah olmayan, saldırgan, hilekar,kurallara ve kanunlara uymayan, verilen cezalardan ders almayan tipler.yukardaki örnek bir istisna
8
Cevapla
İsmail yetenek
dava edilme korkusuyla özür dilemiştir..yoksa,bu tiplerin insafa geldiği,pek görülmemiştir
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir