Medimagazin logo

Doktor Ender Saraç konuştu: Beraat aldım, konu kapanmıştır

Doktor Ender Saraç'ın, 2017 ve 2021 yılları arasında Beşiktaş'ta 13 yaşındaki oğluna yönelik "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat kararı çıktı. Saraç, "Hiçbir şüpheye mahal bırakmayacak şekilde beraat aldım. Konu kapanmıştır.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Sabah
Doktor Ender Saraç konuştu: Beraat aldım, konu kapanmıştır
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Doktor Ender Saraç'ın, 2017 ve 2021 yılları arasında Beşiktaş'ta 13 yaşındaki oğluna yönelik "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraatına karar verildi.

Ender Saraç: Gerçeği öğrenmeden linç kampanyası yapmak yanlış

SABAH'a konuşan Saraç, "Bu beni aşan bir davaydı. Erkeklerin de mağdur olabileceğiyle ilgili… Bunun çok daha derin boyutları var. Kırmızı bültenle aranan devlet düşmanlarıyla iş birlikler birçok şeyler ortaya çıktı. Onlar da başka bir davanın konusu. Ama sosyal mecrada bir olayın gerçeğini öğrenmeden hemen linç kampanyası yapmaya çalışmak da ne kadar yanlışmış. Hiçbir şüpheye mahal bırakmayacak şekilde beraat aldım. Konu kapanmıştır. Sevgi her şeyin ilacı. Ama kişilerin yaptıkları da yanına kar kalmamalı" ifadelerini kullandı.

Doktor Ender Saraç'a cinsel istismar iddiasıyla yargılandığı davada beraat


 

doktor
ender sarac
cinsel istismar davasi
berrat
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir