Medimagazin logo

Diyarbakır'da hastanede kayıt dışı estetik ameliyatı yapan 2'si doktor, 4 kişi gözaltında

Diyarbakır Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı belirlenen 2'si doktor, 4 kişi gözaltına alındı
Kaynak: DHA
Diyarbakır'da hastanede kayıt dışı estetik ameliyatı yapan 2'si doktor, 4 kişi gözaltında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bismil Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasında, Bismil Devlet Hastanesi'nde görevli kulak burun boğaz doktorları R.A. ile H.S.'nin, hastalara burun estetiği ameliyatı teklifinde bulunduğu ve devlet hastanesinde kayıt dışı olarak ameliyat ettiği belirlendi. 

Yürütülen soruşturmada, tıbbi sekreter olarak görev yapan E.Ö. ve E.A.'nın da doktorlarla birlikte çalıştığı tespit edildi. Şüphelilerden doktor H.S. kısa süre önce tayini çıktığı İstanbul'da, diğer şüpheliler ise ilçedeki adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Diyarbakır'da Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı belirlenen şüphelilere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınanların sayısı 2'si doktor, 8'e yükseldi. 

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda operasyon kapsamında sabah saatlerinde Bismil Devlet Hastanesi'nde görevli kulak burun boğaz doktorları R.A. ile H.S., tıbbi sekreter olarak görev yapan E.Ö. ve E.A., gözaltına alındı. Ekipler, yaptıkları çalışmada 4 şüpheliyi daha gözaltına aldı. KOM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda İstanbul ve Diyarbakır'da gözaltına alınan B.Ö., M.E., M.A., ve B.E., de emniyete götürüldü.

Polis tarafından gözaltına alınan doktorlar R.A., H.S. ile tıbbı sekreterler E.Ö. ve E.A. ile birlikte B.Ö., M.E., M.A. ve B.E.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. Operasyon kapsamında gözaltına alınacakların sayısının artacağı belirtildi.

bismil devlet hastanesi
diyarbakir
doktor
kayit disi ameliyat
Yorum (7)
ilk yorum
ilk yorumu nevzat kulukçudan bekliyoruz
12
Cevapla
nevzat kulukçu
sağlikta şi̇ddete hayir. doktorlar derhal birakilsin. özür di̇lensi̇n.
7
Cevapla
Cookie Monster
bu da bir şey mi: bizde yeterli olmadığı halde idarecilik yapan bir sürü imitasyon var...
12
Cevapla
Ak
kayıtdışı, hastaneye girş yapmadan birkişinin ameliyat olması mümkün değil. gazeticini daha ayrıntılı bilgi sahibi olup , doğru haber vermesi gerekir. olay estetik ameliyatları başka kodlarla devleti dolandırmak ve elden para almak gibi
7
Cevapla
adliyebaronu
@nevzat kulukçu hukukulukçu bu şiddeti mi gerektiriyor, nasıl layüselsiniz ya, her tarafınız egodan şişmiş ama yakında siz de patlayacaksınız bilesin bunu...
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir