Medimagazin logo

Çocuk nörologları Ankara'da bir araya geldi

Türkiye Çocuk Nörolojisi Derneğinin organize ettiği Ulusal Çocuk Nöroloji Kongresi'nin 25'incisi, 22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Grand Mercure Hotel Ankara'da gerçekleştiriliyor.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Çocuk nörologları Ankara'da bir araya geldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - 5 gün sürecek olan ve alanında geniş bilgi ve tecrübeye sahip değerli öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongrede, çocuk nörolojisi alanındaki en son gelişmeler ve araştırmalar paylaşılıyor.

 

"Çocuk nörolojisinin en önemli temaları konuşuldu"

Kongreye ilişkin olarak Türkiye Klinikleri TV’ye konuşan Türkiye Çocuk Nörolojisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Kürşad Aydın, “Çocuk nörolojisi oldukça geniş bir alan. Bu kongremizde de bütün kongrelerimizde ele aldığımız epilepsi gibi bozukluklar, kas hastalıkları, baş ağrısı, serebral palsi ve genetik hastalıklar üzerinde duruyoruz.” dedi.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu ise, “Yıllar içinde çok şey değişti, yeni genç nörologlar yetişti. Bilim çok değişti. Bu yıl çocuk nörolojisinin en önemli temaları konuşuldu.” şeklinde konuştu.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tekgül, kongrenin, dünyada nörolojik bilimlerde takip edilen güncel konuların tartışılması nedeniyle çok başarılı ve değerli bir kongre olduğunu ifade etti.

Kongre, 26 Mayıs'ta sona erecek.

turkiye cocuk norolojisi dernegi
25 ulusal cocuk noroloji kongresi
kongre
hekim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir