Medimagazin logo

CBÜ Tıp Fakültesi’nde yeni öğretim yılı başladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi’nde 2012-2013 öğretim yılı başladı. Fakülteyi kazanan 1. dönem öğrencileri için düzenlenen açılış töreni, CBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapıldı.
 CBÜ Tıp Fakültesi’nde yeni öğretim yılı başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MANİSA-Burada konuşan Dekan Prof. Dr. Hasan Yüksel, insan sağlığına teorik ve pratik anlamda hizmet eden tıp bilimi için yeni bir eğitim dönemine daha başladıklarını söyledi.

İnsan yaşamının devamını sağlayacak, toplum sağlığını yükseltecek, acısını dindirecek ve yaşam kalitesini artıracak bilgi, beceri ve tutumlarla dolu öğrenciler yetiştirmek amacında olduklarını belirten Dekan Yüksel, “Bu nedenle alacağınız eğitimin bilgiye ulaşan, doğruluğunu sorgulayabilen ve problem çözme odaklı olarak kullanabilen yapıya ulaştırması gerekmektedir. Bu amaçlar doğrultusunda hazırlanmış eğitim programımızla artan bilgi kitlesine işlevsel olarak ve süreklilik içinde ulaşmanızı sağlamak bizlerin görevidir. Hem doğru ve verimli bir sağlık hizmeti üretiminde hem de bilgi üretimine katkıda bulunacak bilimadamlarının yetişmesinde rol oynamaktan mutluluk duyacağız. Büm öğrencilerimize ve saygıdeğer öğretim üyelerimize mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim dönemi diliyorum.” dedi.

Açılış törenine CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Sevinç İnan ve Doç. Dr. Necip Kutlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci aileleri de katıldı.

manisa celal bayar üniversitesi tıp fakültesi
cbü tıp fakültesi
hasan yüksel
eğitim dönemi açılışı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir