Medimagazin logo

Bu hastane şikâyetten çok 'teşekkür' mektupları alıyor

Trabzon’un Tonya Devlet Hastanesi’ndeki dilek ve şikâyet kutusuna vatandaşlar şikâyetten çok 'teşekkür' mektupları atıyor.
Bu hastane şikâyetten çok 'teşekkür' mektupları alıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TRABZON-Hastanedeki dilek ve şikâyet kutusuna, çalışanlardan Mustafa Topaloğlu ve Helim Dilli'ye teşekkür mektubu çıkması üzerine hastane yönetimi bu iki çalışanı ödüllendirdi. Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akif Takaz, iki personelini takdir belgesi ile ödüllendirdi. Başhekim Dr. Takaz, yaptığı açıklamada; “Günümüzde, vatandaşların sağlık personelinden şikâyet etmeyi alışkanlık haline getirdiği bir dönemde, hastanemiz çalışanlarının takdir edilmiş olması kurum amiri olarak beni bahtiyar etmiştir. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetin değerini biliyor olması da ikinci kez beni mutlu etmiştir. Biz, diğer arkadaşlarımızın da daha da özverili çalışmaları ile hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Tonya Devlet Hastanesi çalışanlarından Mustafa Topaloğlu ile Helim Dilli’ye, takdir belgelerinden ayrı olarak döner sermayeden de daha yüksek pay ayrıldığı bildirildi.

dr. akif takaz
tonya devlet hastanesi
Yorum (1)
K. ATAKOĞLU
Ülkemizde 1200 kadar devlet hastanesinden birinde, 700 bin kadar sağlık çalışanından ikisi vatandaştan teşekkür almış ve bu durum medimagazine haber olmuş... E ne var bunda derken başhekim beyin sevinçli açıklamaları çok tuhaf geldi. Sahiden de analize muhtaç bir durum değil mi bu...tuhaflığı teşekkürün ender rastlanması değil sadece; bu denli sevinçli bir paylaşımın konusu olması da değil... bir personel değerlendirme biçimi olarak her türlü teknik, objektif değerlendirmeden uzak, manipulasyona açık bir biçimde bir kutuya atılmış iki yazı ile para, plaket vb. verilmesi, bu ödülendirme biçimi tuhaf değil mi? Ben de üç, beş hasta yakınından rica etsem/yol göstersem/ima etsem kağıdı kalemi de ellerine versem iki yazı alınsa kutulara atılsa... ya bu meslektaşlarımız ile hasta/hasta yakınları arasında "n'olcak canım, madem sizin için mühim elimize mi yapışır, yazalım gitsin" gibi bir al takke- ver külah durumu ise... Ben bu köpürtmeden huylandım açıkcası... Gazate ilanı ile teşekkür edilmişse etki alanı daha geniş olacağından küpuru götürünce 1 maaş ikramiye falan, neden olmasın... Saygılarımla,
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir