Medimagazin logo

Yozgat’ta ikinci dahiliye polikliniği hizmete girdi

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ikinci dahiliye polikliniği hizmete girdi
Yozgat’ta ikinci dahiliye polikliniği hizmete girdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ikinci dahiliye polikliniği hizmete girdi. Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, hizmete açılan ikinci dahiliye polikliniğinde incelemelerde bulundu. Rektör Uçar'a Başhekim ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Delibaş, Başhekim yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Esef Bolat, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Balcı da eşlik etti.

İnceleme sonrası yaptığı açıklamada üniversite hastanesinin hızla gelişimini sürdürdüğünü kaydeden Uçar, "Bir yandan hizmet verdiğimiz branş sayısı artarken öte yandan da branşlarımızı daha da güçlendirmeye çalışıyoruz. Özellikle hizmet veren doktor sayısı bir olan branşlarda bu sayıyı ikiye üçe çıkartıyoruz ki hizmette kesinti yaşanmasın ve hastalarımız mağdur olmasın. Hastanemizde öğretim üyesi sayımız şu anda 37, fakat en son ilanlarla birlikte 50'yi geçecek." dedi.

Araştırma görevlisi ve asistan sayısını artırmak için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Rektör Uçar, "Yıl sonuna kadar asistan sayımız 20 civarında olacak. Üniversite hastanemizde bu yıl ocak ayından nisan ayına kadar sadece dört ayda hasta sayımız 31 bini buldu. Bu çok büyük bir artıştır. Ayrıca, hastanemizde çok sayıda ameliyat yapılmış olup, başladığı günden bugüne kadar toplamda bin 500 ameliyat yapıldı. Bu da gösteriyor ki üniversite hastanemiz Yozgat halkına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Üniversitemiz tam gaz yoluna devam ediyor." diye konuştu.

yozgat’ta
ikinci
dahiliye
polikliniği
hizmete
girdi
Yorum (10)
Emret bakanım
Biri bana bu olayın haber değerini anlatsın lütfen.. 21. yüzyılda bir üniversite hastanesinde 2. dahiliye polikliniğinin açılmasına sevinelimmi üzülelimmi?
0
Cevapla
Drkbb
Gercekten ya şu an ilçe hastanelerinde bile 2 poliklinik var benim çalıştığım hastanede 15 dahiliye polikliniği var ama üniversite değiliz bilmem anlatabildim mi bazı şeyleri abartmaya gerek yok :)
0
Cevapla
ahmet elveren
tek kelime rezalet .yimpaş holding in atıl binasından cevirme uyduruk bir hastane binası günde 200 hasta toplamı yrd.doç ler sadece yatıyor iş yok güç yok ameliyathane yoğun bakım hakgetire...angio pas tutmus durumda ..kalp ameliyatları 3 yıldır baslayacak ama varis bile yapılmamıs daha... ne desem daha bilmem ki.. yazıktır neyler açmayın böyle fakülteler yazıktır... çanakkale de aynı 120 yataklı bir hastane 150 ögretim üyesi oturacak yer yok ....
0
Cevapla
Bedrettin alyamaç
Çok güldüm şimdiye kadar açmamanız büyük hata...yinede başarılar
1
Cevapla
beşir kesici
işin acı tarafı buralarda doktor yetiştiriliyor
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir