Medimagazin logo

Yozgat'a 21 uzman doktor atanacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Sağlık Bakanlığı'nın Yozgat merkez ve ilçelerdeki hastanelere 21 farklı branşta uzman doktor atayacağını bildirdi.
 Yozgat'a 21 uzman doktor atanacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Başer, yazılı yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın 28 Şubat'ta yapacağı kurayla belirleyeceği 21 doktorun, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yerköy ve Yenifakılı ilçelerindeki devlet hastanelerinde görev yapacağını ifade etti.

Atanan doktorların görevlerine başlamasıyla Yozgat halkının daha iyi sağlık hizmeti alacağını belirten Başer, Yozgat Devlet Hastanesi'ne 14, Sorgun Devlet Hastanesi'ne 4, Yerköy Devlet Hastanesi'ne 1, Akdağmadeni Devlet Hastanesi'ne 1, Yenifakılı Devlet Hastanesi'ne 1 doktor olmak üzere 21 uzman doktorun atanacağını kaydetti.

 

yozgat'a
21
uzman
doktor
atanacak
Yorum (3)
hbö
pratisyenler aile hekimi olarak ayrılınca, kapıda nöbet tutacak doktor kalmadı tabii.. bu eksiği kapatmak için epeyi uzmana ihtiyaç var elbette.
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Demekki Yozgat'ın sekreteri bakanlıkta epey güçlü. Biz Amasya'ya ancak 5 uzman alabildik.Üstelik hastanemize hiç pratisyen alamadık.
0
Cevapla
HT
HATIRLADIĞIM KADARIYLA ŞU SON 10 YILDIR HER İLİN MİLLETVEKİLİNDEN BELEDİYE BAŞKANLARINA, İL İLÇE BAŞKANLARINDAN NEREDEYSE MUHTARLARINA KADAR ADAMLARIN ORTAK REKLAM VE ŞOV YAPTIĞI TEK ŞEY DOKTOR ATAMALARI. ONU DA BAKANLIK ATAR!VEKİLLER KENDİNE YAZAR, BELEDİYE BAŞKANI KENDİNE YAZAR,İL İLÇE BAŞKANI KENDİNE YAZAR, SORSAN MUHTAR BİLE BEN ATAMA YAPTIRTTIM DER... ÇÜNKÜ BAŞKA HİÇ BİR ANLATACAK DOĞRU DÜRÜST İCRAATLARI YOK! BELGESELLERDE ASLAN ZEBRAYI BOĞAR YER,ARDINDAN KALAN ARTIKLARI ÇAKALLAR YER, ARDINDAN LEŞ KARGALARI ÜŞÜŞÜR VARSA KALANLARI DA ONLAR YER YA!....AKLIMA O GELDİ!!!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir