Medimagazin logo

Yeni yüz nakli başarıyla tamamlandı

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, ''Ameliyat başarılı bir şekilde tamamlandı'' dedi.
Yeni yüz nakli başarıyla tamamlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın yüzünün Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilen ameliyatla 34 yaşındaki Turan Çolak'a nakledildiğini söyledi.
     Saat 06.45'te başlayan ameliyatın yaklaşık 9 saat 15 dakika sürdüğünü bildiren Özkan, ''Ameliyat başarılı bir şekilde tamamlandı, birazdan basın toplantısı düzenleyeceğiz, ayrıntıları orada açıklayacağız'' diye konuştu.
     (sürecek)

yeni
yüz
nakli
başarıyla
tamamlandı
Yorum (2)
ayt12
Ameliyat yeni bitmiş, hemen basın toplantısı..eyvah,eyvah....medya maymunluğu başlayacak yine..ülkemizde tıp ne hale geldi...inanılacak gibi değil... hiç bir şekilde ne ciddiyet, ne bilimsellik...yazık!
0
Cevapla
hilal malçok
Hocalarımızın eline sağlık. Yakın zamanda yaşanan olumsuz olaylara rağmen gösterdikleri cesaret ve mesleklerindeki azimli kararlılıkları için onları içtenlikle kutluyorum. Basın açıklamaları için teşekkür ediyorum. Olayları onların ağzından duymak saçma sapan spekülasyonları önleyeceği için benc gerekli. Ayrıca medyayla paylaşmaları bizimle paylaşmaları demek. Lütfen sık sık bilgi verin. Sizi ilgiyle takip ediyoruz. Sizi desteklemeyenler bir gün hastanız olabileceklerini unutmasınlar.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir