Medimagazin logo

Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği toplantısı Çanakkale'de gerçekleştirildi

Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneğinin Marmara Bölge Toplantısı, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinde, çok sayıda üniversiteden ve devlet hastanesinden uzmanın katılımıyla gerçekleştirildi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği toplantısı Çanakkale'de gerçekleştirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneğinin Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinde düzenlemiş olduğu Marmara Bölge Toplantısı bilimsel bir şölen havasında geçti.

Toplantıya Maternal Fetal Tıp Derneği Başkanı Prof. Dr. Rıza Madazlı ve yönetim kurulunda yer alan bilim insanları katıldı. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa, Uludağ Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakülteleri, Çanakkale ve çevre illerdeki devlet hastanelerinden çok sayıda uzman ve araştırma görevlisi katılım sağladı.

Program açılışı Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Bakar ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıya ilişkin olarak konuşan Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Demir, toplantıya ev sahipliği yapmanın üniversite, tıp fakültesi ve kadın hastalıkları ve doğum bilim dalı adına çok gurur verici olduğunu söyledi.

Dr. Demir ayrıca toplantının gerçekleşmesinde büyük katkıları olan toplantı düzenleme sorumluları; Prof. Dr. Recep Has, Prof. Dr. Oya Demirci, Op. Dr. Süreyya Sarıdaş Demir’e, Tıp fakültesi Dekanlığı ve Başhekimliğine desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

turkiye maternal fetal tip ve perinatoloji dernegi
canakkale
toplanti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir