Medimagazin logo

Söyleşi: Medyada ve Toplumda Hekim Algısı

Medimagazin Genel Yayın Yönetmeni Dr. İbrahim Ersoy ile Habertürk Yazarı Gazeteci Kemal Öztürk, Kayseri Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet İlhan Şahin moderatörlüğünde gerçekleşecek olan söyleşide “Medyada ve Toplumda Hekim Algısı” üzerine konuşacak.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Söyleşi: Medyada ve Toplumda Hekim Algısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Medimagazin Genel Yayın Yönetmeni Dr. İbrahim Ersoy ile Habertürk Yazarı Gazeteci Kemal Öztürk’ün konuşmacı olarak katılacakları “Medyada ve Toplumda Hekim Algısı” söyleşisi Kayseri Tabip Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Söyleşide, toplumda yaratılan ‘hekim’ algısı, medyada hekim imajı ve bu konuda medyaya düşen roller ele alınacak.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet İlhan Şahin moderatörlüğünde yapılacak olan söyleşi, bu akşam saat 20.00’da Kayseri EMAR Otel’de gerçekleşecek.

medyada ve toplumda hekim algisi
kayseri tabip odasi
soylesi
Yorum (6)
dr
herkes hekime düşman ama herkes çocuğu hekim olsun istiyor. algı bu.
38
Cevapla
dr
Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar.
12
Cevapla
acilci doktor
kemal ozturk bey eskiden havuz medyasinda calisiyodu gecenlerde haberturke gecmis kendisi adina sevindim hayirli olsun kim bilir belki birkac yila daha muhalif cizgide goruruz
11
Cevapla
Ahmet Çalık
Ya hekimlerin algısı? İstisnasız her biri emeklisi, pratisyeni, uzmanı ve hocası incinmiş, kırılmış, çalışma şevki kalmamış durumda. Görmesi gerekenler görmüyor, duymuyor, bilmiyor, bir türlü algılayamiyor. Mecliste oybirliğiyle kabul edilen bir yasa neden kasten bekletilir? Bu eziyete kim dayanabilir? Lütfen bunu da konuşun.
58
Cevapla
dddd
yeni şafak ya da akitten konuk alın bari ;:))) .Başka yazarların yazılarını yayınlamıyorsunuz.Böylece sevimli görünürsünüz arkadaşlara.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir