Medimagazin logo

Sağlık çalışanları toplu taşıma ve sosyal tesislerden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanacak

Sağlık çalışanları toplu taşıma ve sosyal tesislerden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanacak.
Sağlık çalışanları toplu taşıma ve sosyal tesislerden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık çalışanları toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanacak. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden ücretsiz yararlanma süresi 31 Ağustos'ta sona eriyordu.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar bu süre yıl sonuna kadar uzatıldı.

saglik calisanlari
ucretsiz toplu tasima
resmi gazete
sosyal tesisler
Yorum (3)
dr ceyar
BU uazıyı okuyup kamu misafirhanelerinde telefonla yer sorduğunuzda YOK çeken ya da bize yazı gelmedi diyen kurumlar oluyor...örneğin öğretmen evleri ve polis evleri genelde bizde böyle bir uygulama yok diyorlar...!!!!!!
57
Cevapla
hasan uğur
covid 19 geçirdim ve kbb hekimiyim.bulaş için çok riskli bir bölümdeyim asla ödenek almadım.evde hamile eşim 3 yaşından küçük çocuğumla 14 günden sonra hastahaneden taburcu edildim.eve gidemezdim .ev tutup ayrı iki evde kaldık.zaten ek ödenek almadığım hastahaneden bir de bir ay çift ev masrafı oldu.negatifleşene kadar kendi tedbirimi aldım.sonrasında sosyal tesislere ve buyuk otellere sordum meraktan sağlık çalışanıyım sık temizlendiği ve aileme bulaş olmasın diye kalabilir miyiz diye paramla bile kabul edilmedim.nasıl ücretsiz alınacak?mümkün olduğunu sanmıyorum.ek ödeme gibi bu da yalan.tek tük kurumlar belki uyguluyordur.
58
Cevapla
Ayşe
Kamuya ait sosyal tesisler hangileridir? Örnek verir misiniz? Herhangi bir yere gidip yemek yeyip o gece kalabilir miyiz yani?
28
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir