Medimagazin logo

Sağlık Bakanı'ndan Kadınlar Günü mesajı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dünyada ve Türkiye'de kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Bugün, bu ülkede milletimizin bir temsilcisi olduysam, eşimin varlığı, ailemin gücü, birlik ve beraberliği sayesindedir" dedi.
 Sağlık Bakanı'ndan Kadınlar Günü mesajı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakan Müezzinoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Müezzinoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Sağlık alanında fedakarca çalışan kadınlarımız başta olmak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Ülkemizin sağlıkta örnek ülkeler arasına girmesinde en büyük katkıyı yapan çalışanlarımızın büyük kısmı kadınlarımızdan oluşmaktadır. Aile içindeki sorumluluklarının yanı sıra mesleklerinde de büyük özveriyle çalışıp değer üreten kadınlarımız, sadece birer sağlık çalışanı değil; yeri geldiğinde, bir anne, bir abla, bir kardeş olup insanımıza fedakarca hizmet vermektedir.

Kadın, ailede nasıl bir çimentoysa, sosyal yaşamda da öyle bir çimento ve ana unsur olmaya devam edecektir. Bugün, bu ülkede milletimizin bir temsilcisi olduysam, eşimin varlığı, ailemin gücü, birlik ve beraberliği sayesindedir. Medeni bir yürüyüşte kadın ve erkeğin güçlü bir şekilde, yan yana, omuz omuza hak ve hukuk anlayışıyla yolculuğa devam etmesi gerekir. Büyük Önder Atatürk'ün, 'Bir toplum aynı gayeye bütün kadınları ve erkekleriyle beraber yürümezse, ilerlemesine ve medenileşmesine teknik bakımdan imkan, ilmi bakımdan da ihtimal yoktur' sözü sorumluluğumuzun ağırlığını açıkça göstermektedir. Bu vesile ile hayatımızın her alanını güzelleştiren ve dünyamızı daha yaşanacak yer haline getiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, saygılar sunuyorum."

sağlık
bakanı'ndan
kadınlar
günü
mesajı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir