Medimagazin logo

Sağlık Bakanı Başbakanla birlikte Çek Cumhuriyeti'nde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çek Cumhuriyeti Başbakanı Petr Necas tarafından resmi törenle karşılandı. Başbakan Erdoğan, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Slovakya'yı kapsayan Avrupa temaslarının ikinci gününe Prag'da Başbakan Necas'la görüşerek başladı.
Sağlık Bakanı Başbakanla birlikte Çek Cumhuriyeti'nde
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başbakanlık'ta resmi törenle karşılanan Erdoğan, Başbakan Petr Necas'la birlikte tören kıtasını selamladı. İki ülkenin milli marşlarının tören bandosu tarafından seslendirilmesinin ardından Erdoğan, tören kıtasını selamladı.

Başbakanlık'taki resmi karşılama töreninde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve diğer yetkililer yer aldı.

İki Başbakanın birlikte gazetecilere tokalaşma pozu vermesinin ardından görüşmelere geçildi. Baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından Erdoğan ve Necas ortak basın toplantısı düzenleyecek.

sağlık bakanı
mehmet müezzinoğlu
Yorum (2)
Frankie Bellevan
bakalım dönüşte nasıl bir tabloyla karşılaşacağız? sağlık sistemi ile ilgili sorunları da bu yolculuk esnasında mutlaka konuşacaklardır. acaba sağlık bakanımız sayın başbakanı ikna edebilecek mi? yoksa başladığımız noktaya geri mi döneceğiz? sorunun asıl kimden kaynaklandığını anlamak için bir fırsat daha doğdu. bakalım sorunun kaynağı sayın recep akdağ mıymış,yoksa sayın başbakan mı? yoksa her ikisi birlikte mi?
0
Cevapla
ERSİN
sayın bakanımın performansı peşin yattı, ÇEK Cumhuriyetindeler. ÇEK Cumhuriyetinde doktor maaşı ve özlük haklarıyla ilişkili bilgi alsalarda Başbakan haberdar edilse diye dileğimiz oldu biran. bizimkide laf.. bakan olmuş insan doktor gelirini bilmez mi? Avrupada hanii.. dönüşünde müjdeyi verseler.. Avrupa Birliği uyum kriterine sağlık personeli özlükleri iyileştirilsin diye aile hekimliğini mi özendirdik bitek, yıllık gelir 150000 euro dan başlıyormuş hani duysun insanlar. Avrupadan hasta bekliyoruz sağlık turizmine...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir