Medimagazin logo

Rus hemşirenin ölümünde doktora müebbet istendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçen yıl birlikte tatil yaptığı hemşire kız arkadaşı Tatyana Fedorova'yı (51) kaldıkları otel odasında öldürdüğü iddia edilen Rus uyruklu doktorun müebbet hapsi istendi
Kaynak: Yeni Asır - Erdoğan Cankuş
Rus hemşirenin ölümünde doktora müebbet istendi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçen yıl birlikte tatil yaptığı hemşire kız arkadaşı Tatyana Fedorova'yı (51) kaldıkları otel odasında başına şişeyle vurarak öldürdüğü iddia edilen Rus uyruklu doktor İlıa S. (56), açılan davanın ilk duruşmasında hakim karşısına çıktı. 

Yeni Asır'dan Erdoğan Cankuş'un haberine göre, Fedorova'yı öldürmediğini, tartışma sırasında birlikte yere düştüklerini söyleyen İlıa S, "Uyandığımda ikimiz de kanlar içindeydik. Tatyana hala yerde yatıyordu. Öldüğünü anlayınca yetkililere haber verdim. Tatyana benim için değerli bir insandı. Olay yüzünden canıma kıymayı düşündüm" diye konuştu. 

Müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan İlıa S'nin tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma ertelendi.
 

mugla
hemsire
doktor
rus uyruklu
Yorum (1)
Osman D
başlığı da öyle bir atmışsınız ki, sanki doktor hemşirenin tedavisinde bir hata yaptı da dava açıldı gibi anlaşılıyor. oteldeki bir sevgili tartışması ve bu site için aslında bir haber değeri de yok. editöre teessüf ederim.
33
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir