Medimagazin logo

Recep Akdağ’ın Kurban Bayramı Mesajı

Recep Akdağ’ın Kurban Bayramı Mesajı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

    Kurban Bayramı, manevi boyutu ile insan ruhunu arındırıcı ve yüceltici olduğu kadar, insanlar arası ilişkileri de fedakârlık, yardımseverlik, dostluk ve barış yönünde sevk edip biçimlendirmektedir. Kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erdiği; büyüklerin, akrabaların, hastaların ziyaret edildiği, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı müstesna günlerdir bayramlarımız.

    Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerektiğine inanıyorum.

    Üzerinden 1 yıl geçen Van depreminde mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için, bayram tatil demeden var gücüyle çalışan sağlık personelimizi tek tek kutluyor, hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Onların sayesinde, Van’daki kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayarak, büyük bir hizmeti gerçekleştirdik. Aynı şekilde, yanı başımızdaki Suriye’de cereyan eden acı verici olaylar nedeniyle ülkemize iltica etmek zorunda kalan insanlara da, personelimizin üstün gayretleriyle sağlık hizmetleri götürüyoruz. Buna benzer şekilde, ülkemizin uluslar arası sağlık hizmetleri için Somali, Sudan vb. birçok ülkede çalışan personelimizi de, hizmetleri için tebrik ediyorum.        

    Vatandaşlarımızın, bayramı huzurlu ve sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri için bayram süresince fedakârca çalışan başta sağlık personelimiz olmak üzere bütün çalışanların ve şifa bekleyen tüm hastalarımızın bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum.

recep
akdağ’ın
kurban
bayramı
mesajı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir