Medimagazin logo

Radyoloji teknisyeni asansör boşluğuna düşüp hayatını kaybetmişti: Başhekimlikten açıklama

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, asansör boşluğundan düşerek hayatını kaybeden teknisyen Orhan Sevindi'ye ilişkin açıklama yaptı
Kaynak: AA
Radyoloji teknisyeni asansör boşluğuna düşüp hayatını kaybetmişti: Başhekimlikten açıklama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başhekimlik yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan kaza ile ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan bilgi farklılıklarının giderilmesi amacıyla açıklama yapmanın gerekli görüldüğü bildirildi.

Çalıştığı hastanede asansör boşluğuna düşen radyoloji teknikeri hayatını kaybetti

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Radyoloji Bölümü Sorumlu Teknisyeni Orhan Sevindi'yi kaza sonucu kaybetmiş olmanın üzüntüsünün yaşandığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hastanemizin emektar ve sevilen çalışanlarından biri olan değerli personelimiz Orhan Sevindi, sorumluluk alanı dışındaki eczane depo inşaat alanına, yanında bulunan bir başka personelle birlikte inşaatın durumunu merak ettiği için gitmiş, asansör olarak planlanmış boşluktan bir kat aşağıya düşmüş, olay anında müdahale edilmiş ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Kıymetli çalışma arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduğumuzu bir kez daha yineler, kamuoyunun bilgilerine arz ederiz."

meram tip fakultesi
radyoloji teknisyeni
orhan sevindi
Yorum (2)
dt.dbc
tabi ki de ''sorumluluk alanı dışında'' ibaresi çoook önemli.diğer türlü nice olurdu halimiz.orada o düşen alakasız bir yerde randevusu olan herhangi bir ''inşaatı merak eden'' hasta olsaydı nice bir açıklama yapabilecektiniz merak ediyorum.koruyucu önlemlerinize sağlık...
3
Cevapla
S.Serdar
"i̇ş kazasi̇ değildir" e yönelik kamu kurumu açıklaması. morgda görevliysen misal poliklinikte başına bir iş gelse, kaza sonucu ölsen sorumluluk kabul edilmeyeceği belli. acaba inşaat alanı olduğunu belirtir ya da asansör ile alakalı tabela ya da uyarı var mıydı? allah rahmet eylesin.
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir