Medimagazin logo

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı ölümsüzleşti

Koronavirüsle mücadelede hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı bulunduğu tabela, isminin verildiği hastanedeki yerine takıldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binasına 24 saatlik bir çalışmanın ardından takılan tabelayla birlikte Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun ismi ölümsüzleşti.
Kaynak: DHA
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı ölümsüzleşti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılışı yapılan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine koronavirüsle mücadele sırasında hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adının verileceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından İstanbul il Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin gözetiminde yaptırılan tabela 24 saatlik bir çalışmanın ardından hastaneye asıldı. Yeniden inşa edilen binaya tabelanın asılmasıyla birlikte Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı ölümsüzleşmiş oldu.

koronavirus
okmeydani egitim ve arastirma hastanesi
cemil tascioglu
Yorum (1)
dr.mikro
Cemil Hoca elinin değdiği herkes tarafından hekim, sağlık çalışanı hasta ve yakını sevilen bir insanmış. Tanıma şansımız olmadı ama sonradan hepimiz sevdik tüm ülke kaybından üzüntü duydu nasıl bir değerin kaybedildiğini gördü. Sayın bakan kaybını basın açıklamasında gazetecilerin sorusu üzerine açıkladı oysa her açıklamada enfekte olan sağlık çalışanlarının sayısını açıklamalı ve varsa kaybettiğimiz arkadaşlarımız isim ve fotoğrafları ile açıklamalı anmalı görev şehidi olan arkadaşlarımız bu anmayı hak ediyor. Belki böylece hala bu fedakarlığı görmeyen gözler görür. Cemil hocadan sonra 2.kaybımız Mikrobiyoloji uzmanı Dr.Mehmet Ulusoy'u takip edebildiğim kadarı ile çalıştığı özel hastane (belkide ticari kaygılarla ki öyleyse çok çirkin) web sitesinde bile anmadı.Sayın bakanımız sosyal medya hesaplarında çok sayıda takipçisi var en azından oralara isim ve fotoğraflarını koyarsa halkımız kaybettiğimiz değerleri görür diye düşünüyorum...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir