Medimagazin logo

Pediatrist kendini darp eden kişiden şikayetçi oldu

Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde Uzman Çocuk Doktoru olan Mehmet Bayat, kendisini darp eden hasta yakınından şikayetçi oldu.
Kaynak: AA
Pediatrist kendini darp eden kişiden şikayetçi oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hastanede poliklinik görevi yapan Dr, Mehmet Bayat, bir hasta yakınının önce sözlü saldırısına uğradı. Bayat, daha sonra hasta yakını tarafından darp edildi. Dr. Bayat, kendisini darp eden hasta yakınından şikayetçi oldu.

Doktorlar ve hastane çalışanları, Doğubayazıt Devlet Hastanesi önünde basın açıklaması yaparak, olayı kınadı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Ağrı Şube Sekreteri Hüdayda Demir, "Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde görev yapan üyemiz Uzman Çocuk Doktoru Mehmet Bayat'a görev yaptığı sırada hasta yakınları tarafında sözlü ve fili şiddet uygulanmıştır. Doktorumuza yapılan saldırıyı kınıyoruz" dedi.

pediatrist
kendini
darp
eden
kişiden
şikayetçi
oldu
Yorum (2)
osman yeşilmen
Gece gündüz demeden çalışan doktor kardeşimize kötü muamele edenleri ve buna sebep olanları kınıyor, onları vicdanları ile başbaşa bırakıyorum. Toplumun yozlaşmaya yüz tutan manevi değerlerin en önemli götergelerinden biri olduğunu düşündüğüm sağlık peroneline şiddeti kendince haklı görenlerin artık bu işin bir ceza tarafının olduğunun öğretilmesi gerekmektedir.
0
Cevapla
ercan
Ya doktor arkadaş Ağrıya gitmiş, orayı geçmiş doğubeyazıta gitmiş orda hizmet ediyor ve darp ediliyor. Yazıklar olsun. minnettarlık bu olsa gerek. Ancak şunuda eklemden geçemiyeceğim şiddet artık toplumun her yanında sıkça meydana gelmektedir, acaba toplumun psikolojisi neden bu kadar bozuluyor araştırmalıyız.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir