Medimagazin logo

Müezzinoğlu'ndan Didem Tuncay'a ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ABD Büyükelçiliği'ne yönelik saldırıda yaralanan Didem Tuncay'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Müezzinoğlu'ndan Didem Tuncay'a ziyaret
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gazeteci Didem Tuncay'ı tedavi gördüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret eden Müezzinoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tuncay'a ''geçmiş olsun'' ve ''acil şifa'' dileğinde bulunarak aileyle görüştüğünü söyledi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, ''Oldukça sağlıklı bir tedavi süreci gelişti. İnşallah yarın bir göz ameliyatı planlanıyor. Ondan sonraki süreçte de inşallah yine bizlerin arasına, ailesine dönmüş olacak'' diye konuştu.

Yurt dışında olduğu için Tuncay'ı ancak bugün ziyaret edebildiğini ifade eden Müezzinoğlu, ''İnşallah bundan sonraki süreçte tıbbi tedavisi hızla tamamlanacak'' dedi.

Önümüzdeki hafta taburcu olacak

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Tuncay'ın hafta sonunu hastanede geçireceğini, önümüzdeki hafta taburcu olmasının öngörüldüğünü ifade etti.

Zengin, bir soru üzerine, Tuncay'ın gözünü değil görme fonksiyonunu kaybettiğini vurgulayarak, yarın planlanan ameliyatın şekil bütünlüğüne yönelik cerrahi bir ameliyat olacağını bildirdi.

müezzinoğlu'ndan
didem
tuncay'a
ziyaret
Yorum (4)
halil
Öncelikle Didem hanıma geçmiş olsun diyorum. Sayın bakanımızdan da benzer hassasiyeti görevi başında darp edilen meslektaşları için de göstermesini temenni ediyorum.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
terör mağduru olan gazeteci sayın didem tuncay'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.saldırı'da gözünün görme yeteneğini kaybetmesi,benzer durumda hepimizin başına gelebilecek çok büyük bir talihsizlik. prof dr.nurullah zengin hocayı fakültedeki öğrencilik günlerinden hatırlıyorum. beraberindeki arkadaşları gibi son derece disiplinli ve çalışkandı. tartışmalı konulara girmeyeceğim. başarılarının devamını ve sağlıklı günler dilerim. sayın bakandan beklentilerimiz ise zaten belli.
0
Cevapla
dr
Belediye başkanının darpettiği hekime ziyaret ne zaman???Sn. Recep Akdağ çoktan bu konuda açıklama yapmış olurdu. Gazeteciye sonsuz geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Olayın onunla alakası yoktur sadece 2 gundur hiç açıklama gelmemesi incitici
0
Cevapla
Fer
Çokk şey istiyorsunuz hastaları geçtiniz
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir