Medimagazin logo

Hava ambulansı kalp krizi geçiren vatandaş için havalandı

Kozan'da kalp krizi geçiren vatandaş, hastanede yapılan müdahale ile yaşama döndürülerek, hava ambulansı ile Adana'ya sevk edildi.
Kaynak: AA
Hava ambulansı kalp krizi geçiren vatandaş için havalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, Kozan'da 20 yıl Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı yaptıktan sonra emekli olan İsmail Kurtgöz (83), evinde kalp krizi geçirdi.

Yakınlarının yardımı ile Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Kurtgöz'ün yapılan muayenesinde, kalp atışı ve solunumunun olmadığı belirlendi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kalp masajı ile yaşama döndürülen, ancak solunum güçlüğü çeken hasta için Sağlık Bakanlığı'nın hava ambulansı istendi. Hava ambulansı, talep üzerine hareket ederek Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu'na indi.

Kurtgöz, özel bir hastaneye ait ambulansla getirildiği stadyumda hava ambulansına nakledilerek Adana'daki hastaneye sevk edildi.

Kurtgöz'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

hava
ambulansı
kalp
krizi
geçiren
vatandaş
için
havalandı
Yorum (3)
Frankie Bellevan
herhalde benim babam adana'da kalp krizi geçirse;adamcağız kimseyi(özellikle de hekimleri)rahatsız etmek istemediği için herhalde hiç kimsenin haberi olmadan(benim bile)ölür gider.
0
Cevapla
ismail taşkın
En önemli kısım ,hastanın Kozan'da hastaneye zamanında nakledilerek halledilmiş.Sonrası artistik hareketler.Kozan'da Adana'ya adam gibi donanımlı ambulansla nakledilse ne farkeder ki?Şamata, gösteriş merakı işte.
0
Cevapla
teoman
inanmıyorum bu tarz zihniyetlere, kişinin durumu acil olmasa sırf ''şamata'' merakından mı kaldırılacak hava ambulansı. o kişi şuuru kapalıyken gösterişi düşünmez. sağlık görevlileri sizin gibi klavye kahramanlarının saçma sözlerini umarım görmez ayrıca acil vakada gösterişi düşünmezler. siz ve sizin gibi insanlar başına gelmeden asla anlamaz bu durumları umarım bir gün acı tecrübe ile anlarsınız...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir