Medimagazin logo

Hatay'da protesto edilen Bakan Koca: Anlayışla karşılanır ama vakti değil

Hatay'da protesto edilen Sağlık Bakanı Koca "Sessizlik içinde ruhlarına fatihalar okunmasından, dualar edilmesinden rahatsız olan mı var? Bu dakikalar hürmet dakikalarıdır" açıklaması yaptı.
Hatay'da protesto edilen Bakan Koca: Anlayışla karşılanır ama vakti değil
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hatay'daki anma sırasında depremzedeler tarafından protesto edilen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Anma programında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel depremzedeler tarafından protesto edildi.  

"Protesto anlayışla karşılanır ama.."

Yaşananlara ilişkin kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Koca, şu ifadelere yer verdi:

"Depremde kaybettiğimiz canların saygıyla anılmasından, hatıralarının yad edilmesinden, sessizlik içinde ruhlarına fatihalar okunmasından, dualar edilmesinden rahatsız olan mı var? Bu dakikalar hürmet dakikalarıdır. Bunun aksine davranış hem yaşayanları hem aramızdan ayrılanların ruhunu incitir. Yeri gelir protesto anlayışla karşılanır. Ama bu hürmet dakikaları onun vakti değil."

saglik bakani
fahrettin koca
protesto
hatay
Yorum (4)
dr.pratisyen
evde sağlık ekibi çalışanı olarak sağlık bakanlığından memnun değilim. ücretlerimiz çok düşük. sendikalar da pratisyen hekim hakları ile ilgilenmiyor.
10
Cevapla
Hakan
millete yazık, biri bizi seçmezseniz hizmet yok diyor diğeri aynı başkana mahkumsunuz diyor. hataylıyım çok acı, seçime gitmiyorum
6
Cevapla
volkan atik
sayın koca, artık herkes anlıyor yavaş yavaş o okuduğunuz duaların vs. lerin göstermelik olduğunu...dini duygularla insanları sömürmeyi bırakın, icraat yapın...
1
Cevapla
Ayse
ates düştüğü yeri yakar acilar buyuk sitemler buyuk . fahrettin koca gunlerce deprem bolgesinde kaldi bir beşer olarak elinden geleni yaptigina sahit olduk. asrin afeti olmus . siz bakanin yerinde olsaydiniz ne yapacaktiniz? hokus pokus mu ?
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir