Medimagazin logo

Hasarlı hastanenin yıkımına başlandı

Van'da meydana gelen 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar gören Van Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yıkımına başlandı. .
Hasarlı hastanenin yıkımına başlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İpekyolu Caddesi'ndeki söz konusu hastanenin yıkımı için iş makineleriyle bölgeye gelen görevliler, binadaki bazı malzemeleri dışarı çıkardı. Daha sonra polis aracı ve ambulanstan binanın içinde kimsenin kalmaması için uyarı anonsları yapıldı.

Binanın çevresine güvenlik şeridi çekilmesinin ardından görevliler, iş makineleriyle yıkım çalışmalarına başladı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında yıkılan binanın bazı bölümlerinin kum şeklinde dökülmesi dikkat çekti.

Sağlık Müdürü Orhan Çetinkaya, Van Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yıkılmasından sonra Van merkezde bulunan eski eğitim ve araştırma hastanesi ve Sağlık Müdürlüğü binalarının da en kısa sürede yıkılacağını söyledi

hasarlı
hastanenin
yıkımına
başlandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir