Medimagazin logo

Gazi hematoloji tedavi kompleksini açtı

GAZİ Üniversitesi Tıp Fakültesi Gazi Hastanesi bünyesinde hizmete giren 42 yataklı hematoloji servisi bir ilke imza attı.
Kaynak: A.Cansu SAĞDIÇ - Ezgi EYLİK / HURRİYET
Gazi hematoloji tedavi kompleksini açtı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye’de ilk ve tek hepafiltreli hematoloji tedavi kompleksi olan servis, yoğun bakım ve ayaktan tedavi hizmetleri sunuyor. Hastalara daha iyi bir hizmet verilmek için son teknoloji ile donatılan servise, Ak Parti Başkan Vekili Nurettin Canikli’nin özel bir ilgi ve kaynak gösterdiği belirtildi.
Hematoloji servisinin açılışını gerçekleştiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, şunları söyledi:

Son teknoloji

“Hayatımı, çocukluk çağı kanserleriyle geçirmiş bir insanım. Yıllarca Doğu Anadolu bölgesinde lösemili çocuklara hizmet ettim. Buradaki hocalar dışarıda muaynehanesi olmayan, üniversiteye kendini adamış insanlar. Tıbbın son teknolojisi ile donatılan bu ünitede, hastalarımızın şifaya kavuşmaları için bütün imkanlar oluşturulmuş durumda. Biz Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin gelişmesiyle, lösemili hastalara, kanserli hastalara geçmişle kıyaslanmayacak ölçüde daha iyi hizmetler verildiğine inanıyoruz. Geldiğimiz noktadan daha ileriye gitmek, hastalara ve yakınlarına daha iyi hizmet vermek için çalışacağız.”


Denetimler devam edecek

Son günlerde gündemden düşmeyen damacana sular konusunda sorulan sorular karşısında, “Çeşmeden akan sudan, şişede sunulan suya kadar denetimlerimiz yapılmaktadır” diyen Akdağ, 81 ilden alınan örneklerin sonuçlarının cuma günü açıklanacağını ve piyasadaki denetimlerin önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini kaydetti.

gazi
hematoloji
tedavi
kompleksini
açtı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir