Medimagazin logo

Eski Sağlık Bakanı Akdağ'ı, hemşehrileri karşıladı

Sağlık Bakanlığı görevini Mehmet Müezzinoğlu'na devreden AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, havalimanında çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.
 Eski Sağlık Bakanı Akdağ'ı, hemşehrileri karşıladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ERZURUM-Görevini devrettikten bir süre sonra memleketi Erzurum'da çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Anadolujet'e ait tarifeli uçakla Erzurum Havalimanı'na gelen Akdağ, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Akgün, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Uçaktan indikten sonra vatandaşları selamlayan Akdağ, çiçeklerle karşılanarak, konfeti atıldı. Akdağ, VİP salonundan çıkarken, kalabalık nedeniyle yoğunluk yaşandı.

Milletvekili Akdağ, uzun bir araç konvoyuyla birlikte AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek, burada partililerle bir araya geldi.

Akdağ, burada yaptığı konuşmada, Erzurum'a hemşehrilerinin arasına geldiğini belirterek, 4-5 gün Erzurum'da kalacağını, bu süre içerisinde ilçelerde çeşitli ziyaretlerinin olacağını söyledi.

Özellikle kuzey ilçelerine ziyaretler yapacağını anlatan Akdağ, "Mevsim itibarıyla kuzey ilçeleri şu anda ziyaret yapmak için biraz daha uygun. İnşallah diğer gelişlerimizde geçmişte olduğu gibi güney ilçelerimize de ziyaretlerimiz olacak. Bugün hemşehrilerimizle tekrar buluştuk, teşkilatımızla, kardeşlerimizle buluştuk. Erzurum'da çok güzel bir hava var. Bu vesileyle hemşehrilerime hürmetlerimi takdim ediyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin, antidepresan ilaçların eczanelerde satılmasının yasak olmasına rağmen reçete dahi sorulmadan satıldığı yönündeki soru üzerine Akdağ, "Soru almayacağım deyince, almayacağım demektir" ifadesini kullandı.

eski
sağlık
bakanı
akdağ'ı
hemşehrileri
karşıladı
Yorum (36)
Hakan Meric
Asla unutmayacağız onu ve ekibini...Hayırlada yad etmeyeceğim...
0
Cevapla
Atila Keskin
Yüreği yetiyorsa hekimlerin herhangibir kongresine gitsinde görsün ne kadar sevildiğini???
0
Cevapla
mozi
Hakkımı helal etmiyorum. Bundan sonra hekimlik yapacak cesareti bulacağını sanmıyorum...
0
Cevapla
Kazım Tokmak
Daha dur bakalım. Hastaneye işin düşmedi. Herhangi bir doktor topluluğunun içine girmedin. O zaman seni nasıl karşıladığımızı göreceksin.
0
Cevapla
göz doktoru
hekimler seni unutmayacak
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir