Medimagazin logo

Döner Sermaye Komisyonları Hakkında Genel Yazı

SB Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Döner Sermaye Komisyonları Hakkında Genel Yazı yayınlandı.
Döner Sermaye Komisyonları Hakkında Genel Yazı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ekim 2012 dönemi döner sermaye komisyon toplantılarının yapılması hakkında genel yazı aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Döner Sermaye Komisyonları Hakkında Genel Yazı - 07.11.2012 - 1070

döner
sermaye
komisyonları
hakkında
genel
yazı
Yorum (3)
Ali
Döner sermaye alamayan, Performans ödenmeyen, bunu tolare edecek bir Ek Denge Tazminatı dahi verilmeyen 3000 kadar Hekim bir o kadar da Sağlık Çalışanı var. SB bu mazlumları bir türlü görmüyor, duymuyor ve ilgilenmiyor ne yazık ki..
0
Cevapla
Omer
SB dışındaki kurumlardaki hekimler de döner ve performans, hatta TSK ve SGK hekimleri gibi Ek Denge Tazminatı alamıyor. Yüzlerce kez dile getirilen bu haksızlığa Maliye de SB da duyarsız, kılını kıpırdatmıyorlar.
0
Cevapla
aydın
parasızlıktan ev sahibime karşı mahçup oldum.ister inanın ister inanmayın kesinlikle ajitasyon yapmak için anlatmıyorum.yağlı kiracı buldum diye sevinen ev sahibime sabit dönerim geç ödendiği için ve her ayın 15 inde kredi borcu ,araba taksiti derken (zaten hayatımız kredi ve borçla ipotekli)kuş kadar ek geliride hastane ödemeyince,geciktirince durumu olduğu gibi anlattım ev sahibine önce inanmadı sonra nasıl olur doktorda bunu derse diye söylenip gitti.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir