Medimagazin logo

Doktordan hastaya dayağa soruşturma

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde bir doktorun hastasını dövdüğü iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.
 Doktordan hastaya dayağa soruşturma
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün, medyada 'Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde, hastaların muayene için gittikleri aile sağlığı merkezinde, tartıştıkları doktor tarafından dövüldüğü' iddialarının yer aldığı haberler üzerine Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ'ın talimatıyla soruşturma başlatılmıştır." denildi.

doktordan
hastaya
dayağa
soruşturma
Yorum (19)
Muhittin
Hiç kaçırır mı canım? Geç bile kalmış...
0
Cevapla
Ünal A
Keşke sayın bakan doktorlar dayak yediğinde de aynı duyarlılığı gösterebilse
0
Cevapla
Murat Erdem
Biz hekimler dayak yerken,öldürülürken acaba bi ihmalimiz varmı diye soruşturma açmayan,bizleri mahkeme koridorlarında yanlız bırakan bakanlığımızdan da bu beklenirdi.Yapmadıkları yapmayacaklarının teminatıdır. Doktor Ersin Arslan ı korumasız bırakan polis ve hastane yönetimi acaba nasıl bir soruşturmaya maruz kaldı?
0
Cevapla
mehmet demirci
bu ne hız bu ne duyarlılık aynı duyarlılığı keşke doktorlarınız dövüldüğünde, bıçaklandığında, öldürüldüğünde de gösterebilseniz, yazık çok yazık
0
Cevapla
halil
Yazıklar olsun...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir