Medimagazin logo

Doktor dayak yedi acil servis kapandı

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde bir yakınına geç müdahale edildiği gerekçesiyle doktorun dövülmesi, acil servisin dubalarla kapatmasına neden oldu.
Kaynak: RADİKAL
Doktor dayak yedi acil servis kapandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL - Acile gelen hastalar başka hastanelere gitti. Hastanenin güvenlik görevlisi, "Acil kapalı. Başka hastaneye gidin" dedi. Hasta ve yakınları ise, "Doktor dövülmüş. Başka dortor yok mu?" diyerek tepki gösterdi.

İddiaya göre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne saat 20.00 sıralarında bir hasta yakını hastasına geç müdahale edildiği için doktoru dövdü. Bunun üzerine acilde görevli doktorlar hasta kabul etmedi. Acile gelen hasta ve yakınları hastane girişinin kapan ve dubalarla kapalı olduğunu görünce tepki gösterdi.

Hastanenin güvenlik görevlileri hastalar ve yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Güvenlik görevlileri, "Acil şimdilik kapalı. Başka hastanelere gidin" dedi. Çevredeki hastanelerin yolunu tutan hasta ve yakınları ise, "Böyle rezillik olur mu? Başka doktor yok mu? Dükkan kapatır gibi hastane kapanır mı? Hastalarımız ölürse sorumlusu kim olacak" şeklinde tepki gösterdi.

doktor
dayak
yedi
acil
servis
kapandı
Yorum (30)
demir demir
iyi yapmışlar valla helal olsun..devlet önlem alamıyorsa doktorlar almış..
0
Cevapla
zeynep
Doktorlara helal olsun diyorum,hala da başka doktor yok mu diye soruyorlar y.u.h....belki de acilin tek doktoruydu...bunu herkes duysa keşke
0
Cevapla
ÖMER
gayet doğru bir uygulama. Darp edilen hekimin ve mesai arkadaşlarının o ruh hali ile hastalara faydalı olabilecekleri nasıl düşünülebilir?
0
Cevapla
hasan doktor
Meslekdaşlarımı tebrik ediyorum, cesurca davranmışlar ve sayelerinde sağlık personelinin gördüğü şiddet medyada yer alabilmiş. Şimdi yine üç beş densiz çıkıp "Acili kapatmak vatandaşa haksızlık" gibi sözler sarfedecek. Acil kapanmasa o kardeşimiz dayağı yediğiyle kalır kimsenin haberi olmazdı. Bu arkadaşlarımız hakkında soruşturma açılırsa işin takipçisi olup MUTLAKA ONLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ!
0
Cevapla
pratisyen hekim
Meslektaşımıza acil şifalar dilerim.Yapanın elleri dertten kurtulmasın.Devlet önlemini almazsa daha çok aciller kapanır.Orda bir doktor dayak yerken kimse kusura bakmasın hasta bakılmaz.Bu millet bu kafayla giderse daha çok dr.suz kalır.Hastasının sağlığını düşünen doktor dövmez.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir