Medimagazin logo

Çocuğunu muayene eden doktoru darp eden şüpheli serbest bırakıldı

Mersin’de çocuk hastayı muayene ettiği sırada başka bir doktorla konuşup muayeneyi geciktirdiği iddiasıyla eşi C.Y. ile tartışan doktor Hüseyin Akdoğan'ı darbeden E.Y. ve arkadaşı M.Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çocuğun babası E.Y. hakkında adli kontrol kararı uygulanacak.
Kaynak: DHA - Okan ÇALIŞKAN
Çocuğunu muayene eden doktoru darp eden şüpheli serbest bırakıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Tarsus ilçesinde Tarsus Devlet Hastanesi'nde 22 Aralık'ta akşam saatlerinde meydana geldi. C.Y., rahatsız olan çocuğu Y.Y.'yi Tarsus Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi. Dr. Hüseyin Akdoğan, çocuğu muayene edeceği sırada iddiaya göre, diğer bir doktorla hastası hakkında kısa süreli fikir alışverişinde bulundu.


Mersin'de acil doktoru saldırıya uğradı: Saldırganlar mahkemeye sevk edildi


Bu duruma tepki gösteren C.Y., Dr. Hüseyin Akdoğan ile tartıştı. Tartışmanın ardından çocuğu tedavi eden Dr. Akdoğan'ın yanına bir süre sonra baba E.Y. geldi. E.Y., yanında arkadaşı M.Y. ile acil servise girer girmez görevli Akdoğan ile tartışıp darbetti. Olayın büyümesiyle özel güvenlik görevlileri araya girdi. Daha sonra, gelen polis tarafından gözaltına alınan E.Y. ve arkadaşı M.Y., polis merkezine götürüldü.

Adliyeye sevk edildi

Darbedilen Dr. Hüseyin Akdoğan şikayetçi oldu. İfadeleri alınıp tutuklanma talebiyle savcılığa sevk edilen E.Y. ve M.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Baba E.Y. hakkında adli kontrol kararı da verilirken, savcılığın tutuksuz yargılanma kararına itiraz edeceği öğrenildi. 

mersin
tarsus
tarsus devlet hastanesi
acil servis doktoru
Yorum (5)
muhibbi
Dediğimi yapacak meslektaşım olsa öneri paylaşacağım da; Neyse.... Sadece şu kadarını söyleyeyim. Aşk ile çalışmaya devam ediniz.
26
Cevapla
sağlıkta
Yeni bir sağlıkta şiddet yasası şart, acilen.
47
Cevapla
Turgay Köse
SAGLİKTA SİDDET YASASİ CİKARİLİP CAYDİRİCİ CEZALAR UYGULANMADİKCA KENDİNİ BİLMEZLERİN SİDDETİ DEVAM EDER
30
Cevapla
Criss
Okumuşlar cahillere kırdırılıyor..
10
Cevapla
Ali Yücel
Bunların hepsi az muhterem halkımıza yol su elektrik olarak dönecektir. Aynen devam.
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir