Medimagazin logo

Bu çocukların karnesini doktorlar verdi

Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sınıfta eğitim gören 6 çocuğun karnesini doktorlar verdi.
 Bu çocukların karnesini doktorlar verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Hastane sınıfında düzenlenen karne törenine, başhekim Prof. Dr. Mehmet Karadağ, hastane yöneticisi Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve hastane müdürü Ensar Güveli katıldı. Kollarında serum takılı olduğu halde ders gören öğrencilere karnelerini Prof. Dr. Mehmet Karadağ verdi.

        Veliler, hastanede karne almanın sevincini yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Astım bronşit olduğu için 4 gündür hastanede yatan Ceren Aydın, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni çok seviyorum. Hastane sınıfında bir tane daha öğretmenin oldu. Öğretmenimi çok seviyorum, arkadaşlarımı çok seviyorum. Yeni arkadaşlar edindiğim için mutluyum. Derslerim çok iyi ama okuldaki arkadaşlarımı da çok özledim. İyileşince döneceğim. Öğretmenime çok selam gönderiyorum.”

        Anne Kader aydın ise şunları kaydetti: “Çok mutluyum. Derslerinden geri kalmadı. Burada eğitim aldı. Güzel oldu. Dersleri okulda çok iyi. Biraz geri kaldı diye düşünürken burayı gördüm. Sağ olsun öğretmenimiz de çok iyi. Bu imkanı bize verdikleri için çok mutluyum.”

        Havale geçirdiği için 6 gündür okulda eğitim gören Berzan Keskiner ise karne aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

        Astım hastası küçük Vedat’ın dedesi Hasan Kılıç, “4 gündür çocuk okuldan oldu. Hasta şu an. Bugün tahliye oluyor ama karnesini burada aldı. Çok memnun olduk.” dedi.

        Başhekim Prof. Dr. Mehmet Karadağ, hastane sınıfında 6 çocuğun eğitim gördüğünü belirterek, şu bilgileri verdi: “Çocuklarımız hem tedavi gördü hem de eğitim aldı. Onları karne heyecanından mahrum bırakmamak için biz de karnelerini verdik. Onlar için de büyük heyecan oldu, motivasyon oldu. Onları çok seviyoruz, okullarındaki eğitimleri de aksamamış oluyor. Eğitimlerine devam etmelerini sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

        Çocukların öğretmeni Ümmühan Keyif, Türkiye’nin her yerinde karne heyecanı yaşandığını belirterek, “Çocuklarımız okullarında olmadıkları için burada o heyecanı yaşatmak için küçük bir hediye verdik. Onları çok seviyoruz.” diye konuştu.

 

bu
çocukların
karnesini
doktorlar
verdi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir