Medimagazin logo

Başhekim yardımcısına ekmek bıçağıyla saldırdı

Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nde kendisini tedavi eden doktor hakkında şikayetçi olan Ertan Ü. isimli şahıs, doktora ceza verilmediği gerekçesiyle hastane başhekim yardımcısına ekmek bıçağıyla saldırdı. Gözaltına alınan saldırgan, polislere zor anlar yaşattı.
Başhekim yardımcısına ekmek bıçağıyla saldırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL-Saldırı olayı, Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Sinir sıkışması rahatsızlığı nedeniyle uzun süre hastanede tedavi gören Ertan Ü., gerektiği gibi tedavi edilmediğini öne sürerek doktoru hakkında hasta hakları birimine şikayette bulundu. Kurul tarafından doktora herhangi bir ceza çıkmayınca sinirlenen Ertan Ü., beline sakladığı ekmek bıçağıyla hastaneye geldi. Başhekim Op. Dr. Süleyman Erdoğdu’nun odasına çıkan şahıs, doktora ceza verilmemesini eleştirdi. Bu sırada odada bulunan Başhekim Yardımcısı Berk Onuk, Ertan Ü.’yü başka bir hastaneye yönlendirdi. Bu duruma sinirlenen Ertan Ü., belindeki ekmek bıçağını çıkartarak Berk Onuk’a saldırdı. Güvenlik görevlilerinin de araya girmesiyle Onuk, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Onuk’un elbisesi bıçak darbesiyle yırtıldı.

Hastaneye gelen polis ekipleri, Ertan Ü.’yü gözaltına almak istedi. Zanlı polislere zor anlar yaşattı. Ertan Ü., karga tulumba gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, Başhekim Yardımcısı Berk Onuk’un saldırgandan şikayetçi olmadığı öğrenildi.

başhekim
yardımcısına
ekmek
bıçağıyla
saldırdı
Yorum (24)
m.aydın
kendisine bıçakla saldırmasına rağmen şikayetci olmuyorsa, o dr. arkadaş hak etmiştir. onun gibileri yüzünden bu durumdayız. asıl o dr u kınıyorum
0
Cevapla
My
Süreci merakla bekliyoruz. Bu arada hasta hakları biriminde çalışanların egitimlerinin gözden geçirilmesi şart. Psikolog eşliğinde hasta ve hasta yakınları ile diyalog daha saglikli olur diye düşünüyorum..
0
Cevapla
FA
sevgili hasta vatandaş, eforunu takdir ediyorum, bışaklamaya kadar gidip, gerekli eforu sarfedip, elbise yırtabiliyosun, demekki iyileşmişsin...
0
Cevapla
Doktor Un Biri
Ne demek şikayetçi olmadı??? Yahu arkadaşım sen kendi şahsın hesabına ol olma bu bizi ilgilendirmez, sen tıp camiasını temsilen davacı olacaksın, sana yapılan hekimlik mesleğine yapılmış demektir, kendi adına olmasanda meslek adına davacı olmalısın, kaldı ki bıçakla saldırıda kamu davası açılmalı en azından...
0
Cevapla
Dr
"Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ile Muay Thai Federasyonu arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokole göre, sağlık çalışanlarına yakın savunma sporu eğitimi verilecek" Az önce okudum ve çok GÜLDÜM. İnanın önce uydurma bir espri sanmıştım. Haber olarak geçerseniz sevinirim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir