Medimagazin logo

Başhekim: Bayrama hazırız

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal, nöbetçi sağlık personelinin bayram tatili süresince vatandaşlara hizmet vereceğini belirtti.
Başhekim: Bayrama hazırız
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi personelinin dönüşümlü olarak görev yapacağını bildiren Başhekim Ünal, vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gerekli önlemlerin alındığını söyleyerek, "Nöbetçi personelimiz hastanemizde tatil süresince görev yapacak." dedi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi olarak halkın güvenli ve kaliteli sağlık hizmeti alması için çalıştıklarını kaydeden Ünal, vatandaşların bayramını da kutladı. Başhekim Ünal, "Bayramların toplum yaşamımızdaki yeri büyüktür. Halkımızın sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.

başhekim:
bayrama
hazırız
Yorum (2)
Dr. M.K.
Başhekim ve yardımcıları da bayramda idari nöbet tutarlarsa, halkımız daha da kaliteli ve güvenli bir hizmet alacaklardır. Verin bu müjdeyi!
0
Cevapla
mykılıç
Sayın başhekimimiz bu açıklamaya neden ihtiyaç duydu anlam veremedim. Zaten her hastanenin nöbetçi ekibi bayramda görevlidir.Bu Akdeniz üniversitesine özel bir durum değil ki.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir