Medimagazin logo

Başasistanlık yerleştirme sonuçları açıklandı

 Başasistanlık yerleştirme sonuçları açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakanlığımız Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Başasistan kadrolarına atanmaya hak kazanmış olan adaylarınbaşvuru esnasında yapması gereken işlemler.

A- BAŞVURDUĞU KADROLARDAN BİRİNE YERLEŞTİRİLMİŞ OLANADAYLAR AŞAĞIDA DURUMLARI İTİBARIYLA BELİRTİLEN BELGELERİ, İLAN TARİHİNİ MÜTEAKİP 15 GÜN İÇERİSİNDE DOĞRUDAN YA DAKARGO İLE BAKANLIĞIMIZ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞINA ULAŞTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığının Adresi

Nasuh Akar Mahallesi Ziyabey Caddesi 1407.Sokak No:4

Balgat-ANKARA

1-    Bakanlığımıza bağlı ya da Bakanlık dışındaki herhangi bir kamu sağlık kurumunda çalışmayan (açıktan atanacak) adayların sunacakları belgeler:

-          Savcılıktan alınan Adli Sicil Kaydı

-          Nüfus Cüzdanı Sureti

-          İkametgâh belgesi

2-    Bakanlığımıza bağlı olan sağlık birimlerinde çalışan adaylar ile Bakanlığımız dışındaki her hangi bir kamu sağlık kurumunda çalışan adaylar herhangi bir belge sunmayacaklardır.



B- SINAVDA BAŞARILI OLDUĞU HALDE BAŞVURDUĞU KADROLARDAN

HER HANGİ BİRİNE YERLEŞTİRİLEMEMİŞ OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE:

- Bakanlığımız eğitim ve araştırma hastaneleri için ilan edilen kadrolardan herhangi birine, başarılı olduğu halde puan sıralaması itibarıyla yerleştirilme imkânı bulunamayan adaylar ek yerleştirme için ikinci defa tercihte bulunabileceklerdir.

- Boş kalan kadrolara yapılacak ikinci yerleştirmede adayların takip edecekleri işlem aşamaları, boş kadro ilanı ile birlikte ayrıntılı olarak açıklanacaktır.

Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

başasistanlık
yerleştirme
sonuçları
açıklandı
Yorum (24)
Şad
Allahım ne kadar şeffaf bir sınav, sadece kendi sonucunu görebiliyorsun, ne büyük bir adalet?????
0
Cevapla
Hakkı Gerçeksöz
Öyle ya da böyle, neticede periferde heba olan bir kısım genç hekim kurtulmuş oldu. Bu sınav olmasa bir İzmir'e Ankara merkeze devlet kanalıyla gelebilmek anca rüyalarında olurdu.
0
Cevapla
saze
İnsanları, sonuçları ne olursa olsun adil olmaya çağıran Nisa Suresi'nin 135. ayetinde mealen şöyle deniliyor: "Ey iman edenler! Haktan yana olup var gücünüzle ve bütün işlerinizde adaleti gerçekleştirin. Allah için şahitlik eden insanlar olun. Bu hükmünüz ve şahitliğiniz isterse bizzat kendiniz, anneniz, babanız ve yakın akrabalarınız aleyhinde olsun. İsterse onlar zengin veya fakir bulunsun; çünkü Allah her ikisine de sizden daha yakındır. Onun için, sakın nefsinizin arzusuna uyarak adaletten ayrılmayın. Eğer dilinizi eğip bükerek gerçeği olduğu gibi söylemekten çekinir veya büsbütün şahitlikten kaçarsanız, iyi bilin ki Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır."
0
Cevapla
drmehmet
başasistanlık sınavı diğer sınavlardan farklı olmadı yazılı sınavı ne olursa olsun torpilliler sözlü sınavı büyük başarılarla tamamladılar alınacaklar belliyse bu sınavı yapıp yüzlerce kişinin umuduyla neden oynarsınız hiçmi kul hakkından kokmazsınız yeni bakan yeni bir dönme olurmu adaletli bir sınav yapılırmı benim hiç ümidim yok ama göreceğiz
0
Cevapla
gg
Direkt olarak sınavı karalama çabaları hiç de hoş değil. Evet bazı kişilerin nasıl bu kadrolara yerleştiği malum ama herkesde ahbap çavuş ilişkileri ile yerleşmiyor. Ben yerleşen kişilerden birisiyim. Bir kişiyi bile araya sokmaya çalışmadım. Zaten öyle bir tanıdığımda yok ama 20 yi aşkın yurt içi ve yurtdışı yayınım var ( türkiyede bir çok doçentte olamayan sayıda !!) Sınavı karalamaya çalışarak yerleşen herkesi de zan altında bırakmaya çalışmayın. Yakışmıyor. Saygılarımla
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir