Medimagazin logo

Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Lösemi hastalarını istismar ederek istememeliler'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesinin ruhsat sorununa ilişkin değerlendirmede bulundu.
Kaynak: AA
Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Lösemi hastalarını istismar ederek istememeliler'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakan Koca, Pendik'teki ziyaretleri sırasında bir kişinin "LÖSANTE'ye neden tam ruhsat vermiyorsunuz?" şeklindeki sorusunu yanıtladı.

Koca, "Lösemi hastalarına özel hastaneyi kullanmak üzere ne kadar yatak istiyorlarsa, ne kadar lösemi hastalarına özel hematolog istiyorlarsa sonuna kadar yoğun bakım dahil açığız ama lösemi hastalarının yanında, kadın-doğum doktoru, yatağı, ortopedi ve diğer branşları lösemi hastalarını istismar ederek istememeliler." diye konuştu.

Lösemi haricindeki diğer hastalıklarla ilgili hastane istemenin istismar olduğunu dile getiren Koca, "Sizi de istismar etmesinler. Lösemi yatağı için sonuna kadar, lösemi hastaları için hematoloji ve benzeri hekim istihdamından sonuna kadar, ama kadın-doğum, ortopedi, beyin cerrahisi gibi branşlarla ilgili lösemili hastalarımızı istismar ederek onun kapısını, parayla ettikleri hizmetlerin önünü açmasınlar." ifadelerini kullandı.

 

losante hastanesi
losemi
pendik
bakan koca
Yorum (6)
hasan
bu hastanelerin kamuya devredilerek daha verimli olması sağlanmalıdır.
1
Cevapla
Ak
özel hastanesi olan sayın bakanımın, vakıf hastanesi olarak kamu hizmeti sunan bir hastane ile ilgili açıklamalarını anlamakta zorlanıyorum. lösev ve başkent hastaneleri ülkemizin lösemi ve böbrek hastalıkları gibi kronik hastaların tedavisinde büyük hizmeleri mevcuttur.
8
Cevapla
murat mert
tamamen istismar üzerine kurulu bir düzen.ülkede kamuda zaten doğru dürüst çocuk hematologu yok.bir de olanın buralara verilmesi kabul edilemez.lösemi gibi çok ağır ve duygusal bir süreci kimse istismar etmemeli
3
Cevapla
Peki
@hasan medipol hastaneleri de devredilmeli mi sizce?
7
Cevapla
Eray Karahacıoğlu
her türlü vakıfın vicdan sömürüsü ile bağış toplaması ve vergi muafiyetleri önlenmelidir, öyle çifte standart olmaz şu vakıfa yol ver, bunu engelle, bu şekilde adam gibi ticaret kuralları ile özel hastane açan, yurt işleten, vergisini hakkaniyeti ile ödeyen kuruluşlara karşı haksız rekabet oluyor.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir