Medimagazin logo

Antalya Şehir Hastanesinde 'gece polikliniği'

Antalya Şehir Hastanesinde, Başhekimlik tarafından Yataklı Hizmetler Kurumları İşletme Yönetmeliği 12'inci madde gerekçe gösterilerek 15.00-23.00 saatleri arasında poliklinik hizmeti verilmesi talep edildi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Antalya Şehir Hastanesinde 'gece polikliniği'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMGAZİN - Antalya Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nedim Ongun imzalı, poliklinik hizmet saatleri konulu yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Yataklı Hizmetler Kurumları İşletme Yönetmeliği madde 12. "Poliklinik muayene başlama ve bitiş saatleri baştabipçe belirlenerek duyurulur ve belirlenen saatler içerisinde kesintisiz olarak sürdürülür. Polikliniklerde bakılacak günlük hasta adedi branşlara, tabip sayısına ve hizmetin gereğine göre baştabip tarafından tespit edilebilir." şeklindedir. 

Branşınızda 03.06.2024 tarihi itibari ile 15:00-23:00 saatleri arasında ek 1 (bir) poliklinik açılması planlanmış olup gerekli çalışma listesinin yapılması hususunda;

Gereğini rica ederim."

 

antalya sehir hastanesi
poliklinik
Yorum (9)
Uzm uzm
mesai kaydirma yöntemiyle yapılan bir uygulama. dolayısıyla çalışan hekime ilave bir ödeme, servis vs hiçbir şey yok. mesai 9-17 değil de 15-23 yapılmış. vardiya çalışması veya mesai dışı çalışma olsa yine bu tarz hakları alabilirler. tabii akşam o saatte evdeki çocuğuna kim bakacak o ayrı konu.
27
Cevapla
Avni
bu hastanede çalışan her doktorun istifa dilekçesi vermesi lazım. yoksa bütün ülkedeki doktorların tepesine binecekler.
23
Cevapla
Dr
hangi devlet dairesi gece 23 e kadar çalışıyor da sen bunu doktordan istiyorsun. acil zaten açık. gündüz çalışabilecek doktoru geceye çekip milletin önüne atıyorlar. bu insanın ailesi yok mu, hayatı yok mu? zülum bitmiyor, böyle giderse bitmeyecek.
34
Cevapla
insaf artık
canını çıkardılar doktorun, pes, insaf. yetti artık,
18
Cevapla
niye uzman
vardiya polikliniği denizli devlet hastanesinde zaten seçim öncesi başlandı ve halen devam ediliyor, doktorların bir araya gelip dayanışma sergilediği görülmemiştir. sistem daha mutsuz doktorlar oluşturup çökene kadar böyle devamke
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir