Medimagazin logo

Ambulans şoförü 120 kilo ağırlığındaki hastayı 2 kilometre sırtında taşıdı

Batman'ın Sason ilçesinde ihbar üzerine hasta almaya giden ambulans eve gidemeyince 74 yaşındaki 120 kilo ağırlığındaki hastayı sırtına alan ambulans şoförü, hastayı 2 kilometre sırtında taşıyarak ambulansa getirdi.
Kaynak: İHA
Ambulans şoförü 120 kilo ağırlığındaki hastayı 2 kilometre sırtında taşıdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Heybeli köyünde yaşayan 74 yaşındaki 120 kilo ağırlığındaki yatalak hasta Fatma Arslan, evinde fenalaşınca, ailesi 112 ekiplerinden yardım istedi.

İhbarı alan 112 sağlık ekipleri, kısa süre içerisinde köye ulaştı. Ekipler, hastanın ikamet ettiği eve yol olmayınca ambulansı park ederek eve gitti. Evde hastaya yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekibinden ambulans şoförü Mahsum Yaman, hastayı sırtına alarak 2 kilometre uzaklıktaki ambulansa kadar götürdü.

Ambulans şoförünün bu hareketi, hastanın yakınları ve çevredeki vatandaşlardan takdir topladı. Sason Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Fatma Arslan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ambulans soforu
mahsum yaman
hastayi sirtinda tasidi
120 kilo agirligindaki yatalak hasta
fatma arslan
Yorum (2)
bozeren
köy halkından hiç yarım edecek insan evladı yokmuymuş ki, her şeyi ambulansçıların sırtına vermişler??
9
Cevapla
Hasan Akdemir
Ambulans şöförü bu olaydan sonra kesin bel fıtığı olmuştur. Bir sedye götürüp de hastayı imece yöntemiyle rahatça taşımak varken neden bu garibanın sırtına bindirilir ki .
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir