Medimagazin logo

AK Parti Sözcüsü Çelik: Sağlık teşkilatımız da güvenlik güçlerimiz de vatansever mücadele veriyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sağlık teşkilatı ile güvenlik güçlerinin vatansever bir mücadele verdiğini belirterek, "Sağlık teşkilatımızı ve güvenlik güçlerimizi polemik konusu yapanlar, yakışıksız bir davranış sergiliyorlar" dedi.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Sağlık teşkilatımız da güvenlik güçlerimiz de vatansever mücadele veriyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, sağlık ve güvenlik teşkilatlarının, göz bebekleri olduğunu kaydetti

Güvenlik teşkilatının, ülkeyi korumak için büyük fedakarlık ve cesaretle mücadele ettiğini belirten Çelik, "Sağlık çalışanlarımızın içinden geçtiğimiz zorlu salgın koşullarındaki üstün gayretlerine şükran borçluyuz. Sağlık teşkilatımız da güvenlik güçlerimiz de vatansever bir mücadele veriyor. Sağlık teşkilatımızı ve güvenlik güçlerimizi polemik konusu yapanlar, yakışıksız bir davranış sergiliyorlar. Münferit hadiseler üzerinden, ülkemizin övünç kaynağı olan güvenlik teşkilatlarımızı, sağlık çalışanlarımızı ve tıp fakültelerimizi yıpratmaya dönük provokatif gündemleri, bu kurumlarımızın kıymetli mensuplarını incitecek nitelikte paylaşımları reddediyoruz. Münferit hadiselerde suç ve cezanın şahsiliği ilkesi esastır" dedi.

omer celik
Yorum (7)
Dr mü
Muğla olayı üzerinden resmen linç edildi, hakaretlere uğradı doktorlar ve doktorluk mesleği. Terörün azdığı dönemlerde her iç güvenlik taburunda en az 2 asteğmen tbp görev yapıyordu halbuki o zamanlar.yani en cok da doktorları vatanseverlik üzerinden vurdular bu linç sırasında ondan verdim bu örneği..
13
Cevapla
RADYOLOG
Nihayet sağduyulu açıklama.. Teşekkürler
13
Cevapla
Serhan
Şimdi gündem değiştirmek için mi bu konular konuşuluyor..bunları bırakınca 14 mart ve dağa öncesinde hekimlere tüm hekimlere verilen sözleri ne zaman hayata geçireceksiniz onu söyleyin gerisi boş..
17
Cevapla
misafir
peki siz bu vatanseverler için bugüne kadar ne yaptınız. iki muhtar maaşını bile fazla gördünüz...
28
Cevapla
İ(A)
Vatanı düşünüyorsanız önce vatanın sağlık sistemini recep akdağ ve tarikatlerden kurtarınız.
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir