Medimagazin logo

73 yaşında ikiz sahibi oldu... 82 yaşındaki eşi bir gün sonra inme geçirdi

Hindistan'ın güneyindeki Andhra Pradeş eyaletinde 73 yaşındaki bir kadın tüp bebek tedavisiyle ikiz bebekler dünyaya getirdi. 82 yaşındaki baba, doğumdan bir gün sonra inme geçirerek hastaneye kaldırıldı.
Kaynak: BBC
73 yaşında ikiz sahibi oldu... 82 yaşındaki eşi bir gün sonra inme geçirdi
FOTOĞRAF: DHA
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

HİNDİSTAN - Anne ve kızlarının sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Mangayamma Yaramati adlı kadın, kocasıyla birlikte hep bebek sahibi olmak istediklerini fakat yıllarca hamile kalamadığını söyledi.

Kocası Sitarama Rajarao "İnanılmaz derecede mutluyuz" dedi.

'Köyde bana 'çocuksuz hanım' diye isim taktılar'
Rajarao, karısının tüp bebek tedavisine başladıktan iki ay sonra hamile kaldığını belirtti.

Mangayamma Yaramati ise "Anne olmadığın için, beni köyümüzde hep dışladılar. Bana 'çocuksuz hanım' diye isim takmışlardı. Çok denedik, çok doktorlara gittik. Hayatımın en önemli anı" dedi.

2016'da yine Hindistan'da Daljinder Kaur adlı yetmişli yaşlarındaki bir kadın, bir oğlan çocuğu dünyaya getirmişti.

ikiz bebek
mangayamma yaramati
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Gerçek manada anne -babalık yapamayacak durumdayken, sırf bir inat için bebek sahibi olup onu ortada bırakmak bana insancıl gelmedi. Evlat edinerek bir çocuğu sevindirmek, Nirvanaya tırmanmaya yardımcı olmaz mıydı ?
35
Cevapla
ömer hayyam
resimlerde görüldüğü gibi bebekler prematür...dolayısı ile IQ ve özellikle EQ değerleri yaşıtlarına göre düşük olacak. Sonra soldaki bebek resimde görüldüğü gibi flask, anoksi yaşamış bir bebek olduğu ortada....net yani.. basit bir örnek vermek gerekir ise kışın seralarda yaz meyvesi olan salatalık yetiştirilir ama tadı ve dokusu ,besin değeri nahoştur..burada da insan yavrusu yetiştirilmiş ama bahsettiğim durumların varlığı resimlerden dahi belli olmaktadır... bir inat uğruna, 70 yaşındaki birisinde tuhaf deneyler yapmak ahlaki değildir, bu kişilerin ölümcül takıntılarını hekimlerin kullanmış olması , insanlıkla ve yardımcı olmakla açıklanamaz... her iki bebeğin durumu iyi değil, özellikle soldakinin sekeli ortada...değdi mi ???
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir