Medimagazin logo

Hastalar "beklenti nedeniyle" muayenehaneye gitmez oldu

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, muayenehanesi olan yaklaşık 15 bin diş hekiminin merakla beklediği kamunun hizmet alabilmesi ile ilgili gelişmeleri bir kez daha TBMM gündemine getirdi.
Hastalar "beklenti nedeniyle" muayenehaneye gitmez oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bu yönde çalışmalar olduğuna dair kamuoyuna yansıyanlar olduğuna dikkat çeken Öğüt, "Türkiye'de sizlerin iyi bildiği gibi 15 bin dolayında diş hekimi muayenehanesi var. Bu muayenehanelerde diş hekimi arkadaşlarımız hizmet satın almakla ilgili bir umut içinde bekliyorlar" diye konuştu.

Son dönemde Sağlık Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı'nın olumlu çalışmalarıyla mesafe kat edildiğine dikkat çeken Öğüt, hem hastaların hem de diş hekimlerinin tarihlendirme konusunda beklenti içinde olduğunu söyledi.    

Tarih konusunda yaşanan belirsizliğin 2 ayrı sıkıntıya yol açtığını da ifade eden CHP'li Öğüt, şu şekilde konuştu: "Hem hastalar "Bu açılacak" söylentisiyle muayenehanelere gitmiyorlar, beklemeye alıyorlar kendilerini hem de muayenehaneler şu anda atıl vaziyette duruyor. Bir tarihlendirme yaparsanız bu konuda bütün diş hekimlerini memnun etmiş olursunuz"

hastalar
"beklenti
nedeniyle"
muayenehaneye
gitmez
oldu
Yorum (9)
Bybyhtc
Dis hekimlerinin muayenehanesinden hizmet alabiliyorsun da tıp doktorunun muayenehanesinden neden hizmet almıyorsun biz üvey evlat miyiz ? Bu sorunun cevabını verin başka birşey demiyorum
0
Cevapla
ali yazar
8 senedir devleti yediniz, bitirdiniz hala gözünüz doymadı. El insaf yahu. birtane olumlu şeyde bırakın dişhekimlerine olsun ne olur yani.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
bizleri bitirdiler.bari,diş hekimi meslektaşlarımızı rahat bıraksınlar,yakalarından düşsünler.
0
Cevapla
dr taner
Sayın Ali Yazar..Diş hekimlerinin muayenehanesinden hizmet alımının hayırlı olacağını mı zannediyorsunuz? Üç yıl sonra görürüm sizi. İki liraya diş çekip 5 liraya dolgu yapmaya başladığınızda gözünüzdeki sönen feri tanıyacağım. Allah sizi bizim durumumuza düşürmesin ,sizleri bizim yaptığımız hatalardan korusun....
0
Cevapla
Md
SGK'nin hizmet tarife ücretlerini dört gözle bekliyorum...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir