Medimagazin logo

Bağcılar’a tam donanımlı ADSM

1860 metrekare alana kurulacak merkezde 50 unit, 4 yataklı 1 genel ameliyathane, 2 cerrahi odası, protez laboratuvarı ve röntgen bölümü yer alıyor.
Bağcılar’a tam donanımlı ADSM
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul İl Özel İdaresi, Bağcılar ilçesine bağımsız bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandırıyor. Merkez, herhangi bir hastaneye bağlı bulunmadan, yönetimi kendi idaresinde olarak hizmet verecek.

Tam donanımlı merkezin hizmete başlaması ise 2014 yılı içerisinde olacak. 37 bin 800 TL bedelle proje çizimleri tamamlanan merkez, 1860 metrekare alana kurulacak. 2 bodrum, zemin ve 6 normal kattan oluşan merkezin inşası ise 10 milyon 342 bin TL’ye mal olacak.

İlçede bir ilk olan merkezde 50 ünite, 4 yataklı 1 genel ameliyathane, 2 cerrahi odası, protez laboratuvarı, röntgen bölümü, kütüphane, yemekhane, 99 kişilik konferans salonu vekapalı otopark yer alıyor.

Daha önce ilçeye Bağcılar Sağlık Grup Başkanlığı, Demirkapı, Kirazlı, Hürriyet, İnönü, İstoç, Kemalpaşa, Yenimahalle ve Yıldıztepe Sağlık Ocakları’nı kazandıran İl Özel İdaresi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de cihaz alımlarını gerçekleştirmişti.

bağcılar’a
tam
donanımlı
adsm
Yorum (3)
n.g.
bu kadar kaynak aktarıp adsmler, hastaneler kurulacağına muayenehanelerden hizmet almak daha akılklıca değil mi? hem istihdama para ayrılmaz, hem vergi alınır hem de en önemlisi vatandaşa daha kaliteli hizmet verilir.. hepimiz adsmlerde nasıl hizmet verildiğini çok iyi biliyoruz. hizmet kalitesi güzel binalar yapmakla olmuyooor malesef
0
Cevapla
diş tek.
ne israfı halka hizmet ediliyor kaplama başına 10tl ver sende yaptır.hizmetide dışardan lab. alıyorlar.oda en fazla kaplama başı 13tl.sağlık sisteminde en güzel parayı adsm topluyor.bence bu hizmet az bile?????
0
Cevapla
süzer
serbest teknisyen arkadaş mesleği itibarı ile işin malzeme bilgisi ve teknikleri konusunda elbette böyle düşünebilir.oysa madalyonun öte tarafında adsm lerde çok seri ve hızlı çaşılmak zorunda kalan zorlanan hekimlerin fikirlerinide okumalı.ben 3 ay çalışıp ayrıldım adms den.şu an serbest çalışıyorum.müşteriliremin çoğu adsm ye bir yada bi kaç kez uğrayan insanlar.insanlar verilen bu hizmetin kalitesini araştırmalı.adsm elbette hizmettir ama çok yakında artan fark ücretleri ile özelde ödenen ücretlere yakın fiyatlarla halk daha hızlı ve seri yapılmış dişlelerle muhatap olacak .ve oluşan enkazı tekrar adms mi yoksa özel dişhekimlerimi kaldıracak .göreceğiz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir