Medimagazin logo

Kadın hastasını mesajla taciz eden doktora 1 yıl 3 ay hapis

Kayseri'de Özbekistan uyruklu S.G. (31) isimli kadını sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesaj atarak taciz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan doktor Ö.T. (49), 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Kaynak: DHA
Kadın hastasını mesajla taciz eden doktora 1 yıl 3 ay hapis
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kentteki özel bir hastanede genel cerrahi uzmanı olarak çalışan Ö.T., geçen yıl 28 Eylül'de iddiaya göre, 5 yıl önce ameliyatını yaptığı Özbekistan uyruklu hastası S.G.'ye sosyal medya hesabından cinsel içerikli mesajlar attı. S:G’nin şikayeti sonrası doktor hakkında 'cinsel taciz' suçundan dava açıldı. 

Kayseri 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, mağdur ve sanık katılmazken, taraf avukatları salonda hazır bulundu. 

Sanık Ö.T. önceki ifadesinde, "Müşteki benim hastam olur. Ameliyat ettim. Sosyal medyadan takip ettiğini fark ettim. Bundan dolayı da ameliyatı ile ilgili yazdım. Yaptığım ameliyat daha sonra tekrarlamaya meyilli olduğu, uzun süre de kontrole gelmediği için yazdım. Mesajım cinsel amaçlı değildir. Benzer durumlarda başka hastalara da durumlarını sorarım. Suçsuzum" ifadelerini kullandı.

Şikayetçi olduğunu söyleyen S.G. ise, "Sanık doktorum olur. Bana bir doktorun mesaj atabileceğini düşünmediğim için hesabının çalındığını düşündüm. Bana sorduğu sorular tuhafıma gitti. Eşime hemen söyleyemedim. Bu mesajları cinsel amaçla yazdığını düşünüyorum" dedi.

Mahkeme hakimi sanık Ö.T.'yi, 'cinsel taciz' suçundan 'iyi hal' indirimi uygulayarak 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

kayseri
doktor
taciz
hasta
Yorum (3)
Nrş
herkes bir kaç kadınla evlensin denilemez fakat isteyen eşini razı ederek evlenebilir bir kaç kadın ile deyince vay şöyle vay böyle.seni yaratan seni biliyor ve ölçüyü koyuyor,kainatta herşey bir ölçü ile olduğu gibi.bozan kim? insan.doğan bebek mi kirli?suyu, havayı, kendini kirleten kim? i̇nsan.
1
Cevapla
yavuz ergün
nrş yahu kuran ı -kerim de cevaz verilmemiş ancak belli durumlarda ve adaletli davranmak şartıyla vb denmiş ancak bu sizin için zordur denmiş. yani günde 10 defa kapasiten olsa da 1 yıl hiç olmasa da 2024 de olmazzz. nrş ye komşu psikiyatri bir uğrayıver, anlam yüklediğin şey aslında basit...
Cevapla
garip
hemşeri hemşeriyi gurbette severmiş.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir