Medimagazin logo

Hemşire Saldanha'nın intihar mektubu bulundu

İngiltere’de Prens William’ın eşi Cambridge Düşesi Kate’in tedavi gördüğü hastanede çalışan ve Kraliçe Elizabeth ile Prens Charles’ı taklit eden iki radyocunun yaptığı telefon şakasının ardından intihar eden hemşire Jacintha Saldanha’nın bir intihar mektubu bıraktığı ortaya çıktı.
Kaynak: Hürriyet Planet
Hemşire Saldanha'nın intihar mektubu bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Avustralya’da yayın yapan 2Day FM’in iki sunucusu geçtiğimiz hafta Salı günü saat 05.30 civarlarında, daha hastanenin sekreteri işbaşı yapmadan Kral Yedinci Edward Hastanesi’ni aramış ve Kate’in sağlık durumu hakkında bilgi almak istediklerini söylemişti.

Olayın bir şaka olduğunun ortaya çıkmasının ardından hemşire Jacintha Saldanha, Cuma günü hastanedeki hemşire odasında ölü bulunmuştu.

Independent gazetesi, Saldanha’nın intihar etmeden önce ailesine bir mektup bıraktığını bildirdi. Ancak gazetenin haberinde mektubun içeriğiyle ilgili bilgi verilmedi.

Saldanha’nın ailesi ise 46 yaşındaki hemşirenin ölümüyle ilgili hastaneden açıklama talep etti.

Eşi Ben Barboza ile çocukları Junal ve Lisha, “her şeyi bilmek istediklerini” ifade etti.

Saldanha’nın ailesini temsil eden İşçi Partili Milletvekili Keith Vaz ise, hastanenin yönetim kurulunun başkanı Lord Glenarthur’la bir araya gelerek hemşirenin ölümüyle ilgili kapsamlı bir soruşturma talep etti.

hemşire
saldanha'nın
intihar
mektubu
bulundu
Yorum (2)
Frankie Bellevan
radyocuların telefon şakasıymış... zavallı hemşireyi önce tüm dünyaya rezil et,sonra da intihar edip ölmesine neden ol.çok şükür henüz bizde ölen olmadı ama,aynı şeyler bizim her konuda taklitçi ülkemizde de yaşanıyor.insanların onuruyla oynamanın,alay etmenin,onların kişilik haklarını ihlal etmenin neresi şaka?herkeste bir şaka merakıdır aldı başını gitti.demek ki her işin,her şeyin şakası olmuyor.
0
Cevapla
drtk
Eğer bu hemşire hanım o iki sal..radyocunun şakası yüzünden intihar ettiyse yazık etmiş kendine ve ailesine,alışık değil ingilizin sağlıkçısı aşağılanmaya türkiyede olsaydı yıllar boyu yaşadıklarından dolayı nasırlaşan onuru hiç kırılmaz ve bu olay hiç yaşanmazdı.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir