Medimagazin logo

Doktorları şok etti

Akciğerde canlı balık! Hindistan'da bir çocuğun akciğer filminde görülen canlı balık doktorları şok etti.
Doktorları şok etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Madhya Pradesh eyaletinde yaşayan 12 yaşındaki Anil Barela, Khargon Nehri kenarında arkadaşlarıyla birlikte balık yutma oyunu oynarken bir balık nefes borusuna kaçtı. Nefes almakta zorlanan Anil hemen en yakın hastaneye götürüldü. Doktorlar çocuğun kanında oksijenin hızla azaldığını fark edip hemen ameliyata aldılar. 45 dakika süren ameliyattan sonra akciğerdeki balık çıkarıldı. Ameliyatı yapan Dr. Pramod Jhawar ultrason çekildiğinde balığın canlı olduğunu belirterek "Ben 20 yıldır bu işin içindeyim, ilk kez böyle bir şeye rastladım" dedi. Doktor balığın dışarı çıkarıldığında ölü olduğunu söyledi. (Gazeteport)

doktorları
şok
etti
Yorum (2)
My
Türkiyede olsaydı balık kurtarılamadığı için doktor hasta yakınları tarafından darp edilirdi. Biz hastaneye getirdiğimizde balık yaşıyordu geç müdahale söz konusu denilip doktorlar darp edilidi. Eee hindistandan daha gelişmiş bir ülke oldugumuzu kimse iddia edemez...
0
Cevapla
Bahattin SAKALLI
Bu da bişeymi?. Ben 3-4-yıl önce bir hastamın kulağından canlı örümcek çıkarmıştım. Bir cumartesi sabahıydı. Bir hastam geldi. Kulağımda bişey geziyor dedi. 15 gün önce ormnana pikniğe gitmiştik. O günden beri neredeyse çıldıracağım. Kulağımın içinde bişeyler var gibi. Otoskopla bir baktım. Küçük bir örümcek ağ örmüş. Tv deki yakın çekim belgesellerdeki karıncalar gibi kulağın içinde fır dönüyor. Üstelik hastanın anamnezine göre kulakta 15 gün yaşamayıda başarmış. Usulüne göre çıkardık. Hastamız rahata kavuştu. Bu eski zamanlarda olduğu için teşekkür aldık tabi. Darp mevzu bahis olmadı.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir