Medimagazin logo

Bakanlıktan İlk Sağlık Müdürlüklerine: Sabit ek ödemeler genel bütçeden yapılacak

Sağlık Bakanlığı, 81 ilin il sağlık müdürlüğüne gönderdiği yazıda, sabit ek ödemelerin genel bütçeden ödenmesi gerektiğini hatırlattı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Bakanlıktan İlk Sağlık Müdürlüklerine: Sabit ek ödemeler genel bütçeden yapılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Sağlık Bakanlığı'ndan İl Sağlık Müdürlüklerine sabit ek ödemeler genel bütçeden yapılmasına ilişkin yazı gönderildi.

81 ilin il sağlık müdürlüğüne gönderilen Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin AYDIN imzalı yazıda, sabit ek ödemelerinin 2022 Temmuz döneminden itibaren genel bütçe kaynaklarından ödenmesine ilişkin yazı hatırlatıldı.

Yazıda,  2022 Ağustos dönemi sabit ek ödemelerin ödenmesinde de ilgili yazının dikkate alınması gerektiği hatırlatılarak “Bu doğrultuda iş ve işlemlerin herhangi bir gecikmeye mahal verilmeksizin yerine getirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve sağlık tesislerine gerekli duyurunun yapılması hususunda gereğini önemle arz/rica ederim” ifadelerine yer verildi.

sabit ek odeme
saglik bakanligi
genel butce
Yorum (8)
ibo
bu 23 haziranda resmi gazetede yayınlanmıştı.siz performansla ilgili genelgeyi yayınlayın.15 ağustos haftaya pazartesi.
71
Cevapla
CEVDETT
bakan beyin müjdesinin 15 ağustosta gerçekleşmesi için yönetmeliğin yayınlanıp mutemetlerin buna göre hesap yapması gerekecek. yönetmelik henüz ortada yok. bu defa da mı kandırılacağız??
77
Cevapla
Hasan neyzen
bakan yardımcısı recep akdağın müsteşarıydi. bunlardan bize hayır gelmez. yaptıkları ortada geldiğimiz durumun sorumluları bunlar
11
Cevapla
Nihat Gülhan
bir şey değişecekmiş algısı yaratarak daha ne kadar kandırmaya devam edeceksiniz.
15
Cevapla
doğru dr.
sanırım bu madde dışında bir konuda görüş birliği yoktur, yine meclise gelip kabul edilen sonra sendikaların baskısı ile iptal edilen yasa olayına benzer bir durum mu yaşanıyor acaba?
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir