Medimagazin logo

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yaptırmanız İçin 5 Neden

‘Neden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmalıyım’ sorusunun yanıtını 5 madde ile sizler için açıkladık.
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yaptırmanız İçin 5 Neden
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlığınıza yatırım yapmak için düzenli olarak spor yapıyor ve sağlıklı besleniyor olabilirsiniz. Ancak bunlar her zaman yeterli değil! Aynı zamanda sağlık sigortası ürünlerine de sıcak bakmanız ve olası bir sağlık hizmeti alma zorunluluğunuz doğduğunda masraflarla ilgili bir güvence seçeneğine yönelmeniz gerekiyor. İşte bu noktada devreye tamamlayıcı sağlık sigortası giriyor. ‘Neden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmalıyım’ sorusunun yanıtını 5 madde ile açıklayalım.

1.SGK Kapsamında Kalan Masraflarınız Karşılanır!

İlk olarak anlaşmalı olarak sağlık kuruluşlarında aldığınız sağlık hizmeti eğer SGK limitlerini aşıyorsa bu miktar tamamlayıcı sağlık sigortanız tarafından karşılanıyor. Sadece bu özelliği, ‘neden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırılmalı’ sorusunun yanıtı olarak yeterli kabul ediliyor. Bu nedenle çok sayıda kişi uygun fiyat sunan Generali Sigorta gibi firmalar aracılığı ile sigortasının yaptırılmasını sağlıyor.

2.Özel Hastanede Tedavi Olma Şansı!

Tamamlayıcı sağlık sigortanız olduğunda özel hastanelerden sağlık hizmeti alma konusunda tereddüt etmezsiniz. Anlaşmalı olan özel hastanelerden rahatlıkla randevu alabilir ve masraflarınızın limitler dahilinde olmak kaydıyla tamamlayıcı sağlık sigortanız tarafından karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

3.Yatak Tedavi Masrafları Karşılanıyor!

Bu sigortanın sadece ayakta tedavi masraflarını karşıladığı düşünülüyor. Oysa yatarak tedavi masraflarının karşılanmasını sigorta poliçenize dahil ederseniz bu masraflar da poliçeniz kapsamında karşılanıyor. Dolayısıyla ameliyat olmanız gerektiğinde ya da benzeri durumlarda da tamamlayıcı sağlık sigortasının faydalarından istifade edebilirsiniz.

4.Fizik Tedavi Masrafları Da Poliçeye Eklenebilir!

Bir diğer neden de fizik tedavi masraflarının da sigorta poliçenize eklenebiliyor olmasıdır. Bilindiği gibi kimi zaman fizik tedavi hizmeti almanız gerekebilir ve fizik tedavinin süresi de çoğu zaman uzayabiliyor. Dolayısıyla ciddi bir masrafla karşı karşıya kalınıyor. Ancak tamamlayıcı sağlık sigortası poliçesine bu teminatın da dahil edilmesi durumunda bütçenizi zorlamanız da gerekmez.

5.Tetkik Masraflarından Kurtulun!

Hastanelerde çeşitli tahlil ve tetkiklerin yapılması gerektiğinde bu masrafların da sigortanız tarafından ödenmesi mümkün olabilir. Bu konuda daha fazla bilgi almak, tamamlayıcı sağlık sigortasının kapsamını tam olarak öğrenmek için Generali Sigorta internet sitesine tıklamalısınız. Generali.com.tr adresi üzerinden fiyat hesaplaması yapılmasını sağlayabilir, ödemenizi de 12 taksitle gerçekleştirebilirsiniz.

tamamlayıcı sağlık sigortası
sgk
sağlık
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir