Medimagazin logo

Son dakika spor haberleri için: Fenerbahçe resmi sitesi

Fenerbahçe resmi sitesi Türkçe olarak tasarlanmış olmasının yanı sıra her zaman erişime açık olması ile dikkat çeker. Anlık erişimin yapılmasının ardından birçok konuda bilgi alabilirsiniz.
Son dakika spor haberleri için: Fenerbahçe resmi sitesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe’nin, her zaman kullanıma açık olması ile bilinen özel bir web alanı söz konusudur. Burada yer alan menüler sayesinde hem takıma dair en son haberleri öğrenebilir hem de FB TV üzerinden online olarak yayın akışını izleyebilirsiniz. Diğer detaylar için tıklayınız.

Fenerbahçe Resmi Sitesi Tasarımı Nasıldır?

Fenerbahçe resmi sitesi günümüzde en çok erişim sağlanan ve tercih edilen web alanlarının başında geliyor. Hemen buranın tasarımının nasıl olduğundan bahsedelim. Resmi siteye giriş sonrasında sayfanın sol kısmında takımın logosunu görebilirsiniz. Aynı hat üzerinde ise lacivert renkli bir menü vardır. Burada yer alan yazılar interaktif özelliğe sahip olmasından dolayı üzerine tıklayarak ilgili yerlerden bilgi alabilirsiniz.

Buna göre son dakika spor haber olarak bilinen alanı kullanabilirsiniz. Bu sayede;

·         Ekip ile alakalı olarak en son gelişmeleri buradan görebilirsiniz.

·         Aynı zamanda takımın yeni transferlerinin tanıtımı da yapılır.

·         Bunun yanı sıra ekibin oynayacağı bir sonraki maçın bilgilerinin paylaşılmış olduğunu unutmadan ekleyelim.

Elbette devamında kulüp butonu sizi karşılar. Branşlar alanına tıklanmasının ardından futbol, basketbol, voleybol, yüzme, yelken, masa tenisi, boks, kürek gibi spor dallarında merak etmiş olduğunuz birçok farklı bilgiyi hemen anında alabilirsiniz. Her oyun branşının bir resim ile gösterilmiş olduğunu da unutmayalım.

Bunun yanı sıra fikstür konusunda anlık bilgi almak Fenerbahçe takımının tamamen Türkçe olarak tasarlanmış olan sitesi sayesinde çok zor bir işlem değildir. Taraftar bölümü özel olmasından dolayı birçok konuda değişik beklentileri en sonuna kadar karşılar. Bunların başında ise takımın elde etmiş olduğu 28 şampiyonluğun detayları vardır. Hemen altından devam ederek Fenerbahçe ile alakalı olan sosyal sorumluluk projelerine dilediğiniz gibi göz atabilirsiniz.

Bunun haricinde kalan bölümler ve özellikleri ise şöyledir;

·         Tarihte bugün alanında Fenerbahçe takımı ile alakalı bilgiler vardır.

·         Taraftar kart satın almak veya bunun öncesinde ilgili süreci öğrenmek için ilgili kısmı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

·         Bunun yanı sıra futbol seremoni paketi de sizleri bekliyor.

·         Stat turu, taraftara özel alanlar, Avis kampanyası gibi bölümleri unutmadan ekleyelim.

Anlık erişim sonrasında Fenerbahçe takımına gönül vermiş olan kişiler için tasarlanmış olan yüksek kalitedeki duvar kağıtlarını da görebilirsiniz.

Fenerbahçe ekibinin resmi sitesinden online olarak yapabileceğiniz birçok değişik işlem söz konusu olmasından dolayı bunların neler olduğuna hemen bakalım. Tabi ki kulübe üye olmak bunlardan birisi olarak dikkat çeker. Bunun için resmi site erişimi sonrasında ilgili buton üzerinden devam ederek hemen istenen bilgileri dikkatli ve hatasız şekilde yazmak zorundasınız.

Bunların arasında ise uyruk, TC numarası, isim ve soyadı, telefon numarası, eposta adresi, cinsiyet, doğum tarihi, medeni hali, öğrenim durumu, baba adı, anne adı, çalışma şekli, sektör, branş, meslek, şifre vardır. Fenerbahçe üyeliği için bir referansınızın bulunması gerektiğini ise unutmayınız. İletişim bilgilerinin yazılması ve belgelerin yüklenmesi sonrasında onay süreci başlar. Kulüp sizi bu konuda sık bir şekilde bilgilendirecektir.

Fenerbahçe Resmi Sitesi Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Her zaman Fenerbahçe maçı canlı izle kaçak olarak da yapılabilir. Bunun için sunulmuş olan çok değişik platformların bulunduğunu görmekteyiz. Bet ofislerinin özel tasarlanmış, her zaman mobil uyumlu olan ve hiçbir şekilde ücret talep etmeyen sayfaları bunların arasında bulunur. Bunun yanı sıra tek tıkla yapılacak olan izleme işlemlerinde başarılı altyapı sayesinde bir sorun karşınıza çıkmaz.

Bunun haricinde Fenerbahçe sitesinde var olan sosyal medya platformlarını unutmamak gerekiyor. Bunların arasında Twitter, Instagram, Facebook gibi en bilinen güncel seçenekler mevcuttur. Tek tıkla siteden erişiminin tamamlanmasının ardından ilk olarak buradan üye olmak ve ardından hesabı takip etmek yeterlidir. Bu sayede sorunsuz şekilde tüm bilgileri alabilir ve paylaşımları görebilirsiniz.

Fenerbahçe takımının bu sosyal medya hesaplarından maç sonuçları anlık bir şekilde paylaşılır. Tabi ki atılan goller ve diğer istatistiki bilgiler de söz konusu olduğundan bu durum beklentileri karşılar. Tüm lig ve sezon bilgilerinin bulunması da dikkat çeken bir detaydır.

Fenerbahçe Resmi Sitesine Erişim Nasıl Sağlanır?

Türkiye lig sıralaması kapsamında an itibari ile ekibin ligin zirvesinde olduğunu unutmayalım. Bu durum zaten takımın bu sene hemen dikkat çeken özelliğidir. Bunun için Fenerbahçe ekibi birçok oyuncuyu kadrosuna katmasının yanı sıra aynı zamanda İsmail Kartal gibi bir isimle yola devam ettiği için şanslıdır. Çünkü takımın içinden gelen, uzun yıllar top koşturan ve elbette daha önce de Fenerbahçe takımını çalıştıran İsmail hoca ekibi yakından tanıyor.

Bunun yanı sıra elbette şu an için var olan güncel puan durumu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Fenerbahçe takımı tam 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetin sonrasında ligin zirvesinde yer almıştır. 50 puanı olan ekibin ardından Galatasaray ise ikinci sırada bulunuyor.

Fenerbahçe takımının resmi sitesinde online olmak hem kolay hem de güvenli olduğundan bu durum taraftarlar açısından bir avantaj demektir. Buna göre alan adının yani giriş linkinin değişmesi gibi bir durum olmadığından herhangi bir sorun karşınıza çıkmaz. Elbette adresin düzgün bir şekilde yazılması yeterlidir.

Elbette burada dikkat çeken bir diğer nokta ise Fenerbahçe takımının mobile uyumlu olan bir uygulamasının bulunmasıdır. Gerek Store gerekse de Google Play gibi iki değişik sanal market üzerinden anlık erişim sonrasında en kısa süre içinde bunları indirebilirsiniz. Bunun ardından elbette giriş çok hızlı ve basittir.

fenerbahce resmi sitesi
son dakika spor haber
fenerbahce maci canli izle kacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir