İşte 2009’da basılan “You: On a Diet” ve 2011’de basılan devamı “You:Losing Weight” adlı
1- Günde 5-6 kez yiyin. Böylece acıkmazsınız.
2- Mutfağı yatmadan 3 saat önce kapatın.
3- Haftanın bazı günlerinde, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için sadece sağlıklı yemekleri tercih edin.
4- Atıştırmalıkları da bu şekilde seçin.
5- Yanınıza her zaman yiyecek sağlıklı bir şeyler bulundurun.
6- Acıktığınızda elma, badem ve ceviz atıştırabilirsiniz.
7- Yediğiniz her şeyin içeriğini okuyun.
8- Tereyağ yerine zeytinyağı kullanın.
9- Yaklaşık 20 santimetrelik tabaklar kullanın. Küçük tabak küçük porsiyon demektir.
10- İkinci tabağı yemeyin.
11- Masada servis tabaklarının içinde yiyecek bulundurmayın.
12- Restoranlarda yarım porsiyon isteyin. Geri kalanı paket yaptırın.
13- Veya restoranda yemeğinizi bir arkadaşınızla paylaşın.
14- Ayrıca restoranlarda başlangıç yemeği olarak çorba veya salata tercih edebilirsiniz.
15- Balığı ve sebzeyi kırmızı ete tercih edin.
16- Hindi ve tavuğu, kırmızı ete tercih edin.
17- Porsiyonları büyük tutmayın.
18- Her gün en az 30 dakika yürüyün.
19- Adımölçer ile adımlarınızı 10 bine tamamlamaya çalışın.
20- Yürüyüş sonrasında birkaç dakika boyunca esneme hareketleri yapın.