Medimagazin logo

Sandoz Türkiye’ ye yeni direktör

Sandoz Türkiye’de Onkoloji İş Birimi Direktörlüğü'ne Mustafa Selçuk atandı
Sandoz Türkiye’ ye yeni direktör
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Global Novartis Şirketler Topluluğu iştiraki olan Sandoz Türkiye’nin de Onkoloji İş Birimi Direktörlüğü görevine, sektörün önde gelen isimlerinden Mustafa Selçuk atandı.

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Londra Metropolitan Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlayan Selçuk, Kasım 2010 tarihide atandığı yeni görevinde; onkoloji iş biriminin mevcut ve gelecek ürün portföyü performansının geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması, onkoloji satış ve pazarlama ekibine liderlik ederek organizasyonel hedeflere ulaşılması ve onkoloji iş biriminin satışlarının maksimize edilmesinden sorumlu olacak.

 

Mustafa Selçuk Kimdir?

Sandoz Türkiye’ de Onkoloji İş Birimi Direktörlüğüne görevine atanan Mustafa Selçuk,

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Londra Metropolitan Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı. 1997 yılından itibaren ilaç sektöründe çalışmaya başlayan Selçuk, 1997 - 2000 yılları arasında Bilim İlaç’ ta Ürün Müdürü, 2001 - 2003 yılları arasında Servier İlaç’ ta Proje Müdürü olarak görev yaptı. 2003 - 2009 yılları arasında Wyeth İlaçları’nda sırasıyla Ürün Müdürü, Bölge Müdürü ve İş Birimi Müdürü olarak farklı görevlerde bulunan Selçuk, Sandoz Türkiye’deki görevine başlamadan önce ise, Genzyme İlaçları’nda İş Birimi Müdürü olarak çalıştı.

sandoz
türkiye’
ye
yeni
direktör
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir