Medimagazin logo

İlaçta “tablet” devrimi!

Gelişen teknoloji ilaç sektörünü de dönüştürüyor. 127 yıllık bir şirket olan ve zamanın ruhunu yakalamanın önemini bilen Boehringer Ingelheim Türkiye, iletişim kanallarına tableti de ekleyerek bir yeniliğe imza attı.
İlaçta “tablet” devrimi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dijital pazarlamada tablet/iPad gibi mobil iletişim araçlarının ve/veya sosyal medya kanallarının aktif olarak kullanılmasını sağlayan e-Detailing (dijital ürün tanıtımı) veya alternatif iletişim kanalları projeleri, yeni model pazarlama olarak görülüyor ve pazarlamada devrim olarak nitelendiriliyor.

Şimdiye kadar masanın karşı tarafında duran eczacı ve doktorlar, artık tabletin başında, üreticinin yanında!

Eczacılara ve doktorlara yönelik yapılan bu çalışmada, verilen hizmetle ilgili geri dönüşler daha kolay oluyor. Ayrıca gelen sorular daha hızlı cevap buluyor. Eczacı ve doktorlar, sadece izleyen ve dinleyen taraf değil, içerik üretimine de dahil oluyor. Yapılan araştırmalar bunun marka sadakatine de katkı sağladığını gösteriyor.

Boehringer Ingelheim Türkiye ekibinde kıdemli ürün müdürü olarak çalışan ve Alternatif İletişim Kanalları takımında yer alan Seda Atıcı projeyle ilgili, “İlaç tanıtımındaki değişim çok güncel bir konu. Teknoloji hayatımızın her noktasına girmiş durumda ve her an bir şekilde teknolojiye bağımlı hale geldik. Ve fakat sağlık sektörü olarak dijital tanıtımda henüz çok yeni sayılırız. Teknolojiyi bir pazarlama platformu olarak yeni kullanmaya başladık. Gelişen teknolojinin en büyük artısı iletişimin artık çok yoğun bir şekilde mobil kanallar üzerinden yapılabiliyor oluşu. Bu da  kitlelere  daha yakın ve hızlı ulaşmanızı sağlıyor. Bu kanallar aracılığıyla oluşturabildiğimiz interaktif tanıtım stratejileri, doktor ve eczacıları sadece dinleyici konumundan farklı bir yere taşıyor; deneyim paylaşan, duyulara hitap eden ve daha ihtiyaca yönelik kişiye özel çözümler sunmanızı sağlıyor. Ürünlerin mobil kanallarda var olması bu bakımdan çok önemli.” dedi.

i̇laçta
“tablet”
devrimi!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir