Medimagazin logo

Boehringer Ingelheim önemli görev değişikliklerini sürdürüyor

Boehringer Ingelheim’in kurumsal kaynak planlaması (ERP) alanındaki küresel dönüşüm yol haritasından sorumlu, Program Direktörü olarak Almanya Merkez ofisinde görev yapan Fatih Öztürk, yeni kurulan Boehringer Ingelheim Business Services Center Polonya şirketine Genel Müdür olarak atandı.
Boehringer Ingelheim önemli görev değişikliklerini sürdürüyor
Fatih Öztürk
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Tüm dünyada 50 binden fazla çalışanıyla insan sağlığı, hayvan sağlığı ve biyofarmasötikler olmak üzere üç iş alanında inovasyonlara imza atmakta ve yaşam kalitesini geliştirme hedefiyle çalışmakta olan Boehringer Ingelheim Türkiye, daha önce bünyesinde çalışmış kişilerin önemli atamalarına devam ediyor. 

Fatih Öztürk, Boehringer Ingelheim Türkiye’de çalışma hayatına 2001 yılında IT Uzmanı olarak başladı ve kariyeri boyunca önemli başarılara imza attı. Bunlardan biri ise, 15 sene önce Boehringer Ingelheim Türkiye’den global atama transferiyle yurt dışına giden ilk kişi olma unvanını kazanması oldu. Yurt dışında çalışma hayatına Boehringer Ingelheim Danimarka bünyesinde başlayan Öztürk, sırasıyla İsveç ve şirketin genel merkezi Almanya’da devam etti. 

Strateji oluşturma, bütçe geliştirme, kaynakları belirleme, uluslararası program ve proje yönetimi, birleşme ve satın almalar, süreç tasarımı, iyileştirme ve organizasyon geliştirme gibi konularda uzmanlığa sahip olan Öztürk; EMEA Bölgesi’ne finans, muhasebe, vergi, satın alma, müşteri hizmetleri, hukuk, İnsan Kaynakları gibi hizmetleri sağlama hedefleriyle kurulan Boehringer Ingelheim Polonya Global Business Services Center şirketine Genel Müdür olarak atandı. Öztürk’ün bundan sonra görevine Polonya’dan devam edeceği belirtildi. 

Boehringer Ingelheim‘in başarılı isimlerinden biri olan Fatih Öztürk, İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Akabinde eğitim hayatına Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisans yaparak devam etti. 2001 yılında ise Boehringer Ingelheim ile yolları kesişerek uzun soluklu kariyer yolculuğuna başladı.

boehringer ingelheim
genel müdür
fatih öztürk
küresel dönüşüm
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir